Filter zoekresultaat
Filter op type
Producten
Pagina's
Berichten
Schoonmaak handleidingen
schoonmaaktips
Veelgestelde vragen

ramen schoonmaken

Op deze pagina geeft Jaap Niezen
zijn schoonmaak gerelateerde
gedachten de vrije teugels.

Schoonmaaktips
Ramen lappen of ramen wassen? Hoe zat dat ook al weer. De schoonmaaktips ramen schoonmaken leggen het haarfijn uit

Stel je eigen schoonmaakvraag aan Schoonmaakgoeroe

In de rubriek “Grootmoeder praat, Schoonmaakgoeroe weet raad” beantwoord Schoonmaakgoeroe vragen die binnenkomen via de website. De vraag zal beantwoord worden met een huishoudelijke tip zoals deze te vinden is op diverse schoonmaak forums. Na de huishoudelijke schoonmaak tip zal er een professioneel schoonmaak advies gegeven worden waarmee je de schoonmaakuitdaging die je hebt zult oplossen.

Zit jij met een vraag over jouw schoonmaakklus? Of wil je weten welk schoonmaakmiddel het beste werkt voor jouw klus? Wacht dan niet langer en stel je vraag!

Bekijk alle vragen
ramen lappen zonder strepen

Ramen lappen zonder strepen

Zonder emmer water, spons en raamtrekker professioneel je ramen lappen. Ramen lappen zonder strepen doe je met ramenset superieure als je de ramen aan de binnenzijde met weinig moeite echt streeploos wilt schoonmaken. Ook geschikt voor het (streeploos) lappen van spiegels, gepolijst rvs, glas in lood, glazen tafels en andere gladde oppervlakken.

ramen zemen

ramen zemen zonder strepen

Hoe schijnt de zon bij jou door de ramen? Wordt het tijd voor ramen zemen? Schoonmaakgoeroe geeft tips voor ramen zemen zonder strepen Als je binnen veel glas hebt, dan is het handig je ramen te zemen met een glasmop systeem. Het hart van een glazenwasser gaat sneller kloppen als hij zijn werk weer mag uitvoeren. Glazenwassers hebben een vrij beroep dat de meesten met plezier uitvoeren. Bij menig man en vrouw zal het hart ook in een standje hogere versnelling komen als de ramen gezeemd moeten worden. Deze verhoogde hartklopping is meestal niet uit genoegen; ‘hé fijn ik mag weer ramen zemen’. Het zemen van de ramen wordt door veel mensen beschouwd als een noodzakelijk kwaad. Na het lezen van alle tips kan ook jij leren ramen zemen zonder strepen

ramen wassen

ramen wassen zonder strepen

Ramen wassen zonder strepen. Met professioneel gereedschap krijg je een streeploos resultaat. Heb jij ooit een glazenwasser aan het werk gezien met een spons en een raamtrekker uit een winkel met huishoudelijke artikelen? Die kans is bijzonder klein, tenminste als het een professionele glazenwasser is. Een glazenwasser weet dat hij met huishoudelijk gereedschap veel moeite moet doen om streeploze ramen te krijgen na het wassen van de ramen. Met professioneel gereedschap gaat het wassen van de ramen veel gemakkelijker en beter. Als jij nu kijkt met wat voor een gereedschap je de ramen wast en hoeveel moeite het kost om streeploze ramen te krijgen; zou je dat anders willen? Dan nodigen we je graag uit om vooral verder te lezen.