Schoonmaken met interieurmop

Schoonmaken met interieurmop, ideaal om met minder inspanning beter schoon te kunnen maken. De interieur mop is geschikt voor het schoonmaken van gladde oppervlakken.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bij het schoonmaken van gladde oppervlakken in je interieur wordt vaak gebruik gemaakt van een schoonmaakdoek. Het schoonmaken van wanden en deuren is op deze manier best wel een klus. Het kan echter veel gemakkelijker. Door gebruik te maken van een microvezel interieurmop voor het schoonmaken van tafels, wanden en deuren is het schoonmaken een stuk eenvoudiger. Zonder bukken, dus ergonomisch verantwoord, kan je veel sneller en ook nog eens met een beter streeploos eindresultaat schoonmaken. De microvezel interieur mop is ook een ideaal hulpmiddel binnen bedrijven, denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van grote vergadertafels en kantinetafels.

Schoonmaken met interieurmop

 

 

Bestel hier de microvezel interieur mop set als je op een meer gemakkelijke manier wilt schoonmaken.

Instructie schoonmaken met interieurmop

  1. Bevestig de interieur microvezelmop op het mopframe.
  2. Stel de telescopisch verstelbare steel af op de juiste lengte.
  3. Sproei met een sproeiflacon de microvezel interieur mop licht vochtig met schoon water.
  4. Maak nu het te reinigen oppervlak schoon door de microvezel interieur mop rustig over het schoon te maken oppervlak te bewegen.
  5. Door het heen en weer bewegen van de interieur mop zal het vuil in de microvezel mop opgenomen worden.
  6. Als de interieurmop te droog wordt, sproei je hem weer een beetje vochtig met de sproeiflacon. Maak de mop niet te nat, dit zal strepen geven op het schoon gemaakte oppervlak.
  7. Als de interieurmop vies is geworden pak je een nieuwe interieur mop en maak je deze weer vochtig met behulp van de sprayflacon.
  8. Na afloop kunnen de microvezel interieurmoppen in de wasmachine gewassen worden. Was de moppen op 60 graden en gebruik nooit een wasverzachter.

Interieur mop

 

 

Bestel hier de microvezel interieurmop set als je op een meer gemakkelijke manier wilt schoonmaken.

 

 

[prima_products_with_ids ids=”1088,1456,1445,1457,1159″ numbers=”5″ columns=”5″ product_button=”yes”] [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]