Filter zoekresultaat

Schoonmaaktip

Afstoffen met een microvezel handschoen

Afstoffen microvezel: Afstoffen is één van de meest voorkomende schoonmaak klussen. Afstoffen is belangrijk voordat je gaat beginnen met schoonmaken. Met een microvezelhandschoen kan je heel efficient afstoffen
Direct naar het stappenplan

Als je afstoft doe het dan wel efficiënt

Vaak gebeurt af stoffen met een vochtige doek. Echter het nadeel van stofvrij maken door middel van een vochtige doek is, als er veel stof ligt, je allemaal rolletjes stof krijgt. Wat daarentegen veel gemakkelijker en efficiënter in gebruik is, is de microvezel afstof handschoen. Stofvrij maken door middel van een microvezel handschoen; met deze methode maak je alles in je interieur beter stofvrij dan met wat voor een andere methode dan ook.

Afstoffen microvezel

afstoffen microvezel met afstofhandschoenTijdens het afstoffen laadt de microvezel afstof handschoen zich statisch op. Door middel van deze statische lading ende speciale microvezel pluche structuur, wordt het stof aan de afstof handschoen gebonden. Na het afstoffen kan de afstof handschoen uitgeborsteld worden of worden afgezogen met behulp van een stofzuiger.

Indien de microvezel afstof handschoen te vuil is geworden voor hergebruik dan kan deze worden gewassen in een wasmachine. Was op 60 graden, zonder wasverzachter en zuig de afstof handschoen af voordat hij in de wasmachine gaat. Na drogen is de afstof handschoen geschikt voor het volgende gebruik.

Afstoffen instructie video

t

Schoonmaakhandleiding - stap voor stap

Afstoffen ofwel het stofvrij maken van het oppervlak is de basis van schoonmaken. Een handig hulpmiddel hiervoor is de microvezel afstofhandschoen.

Afstoffen doe je altijd voorafgaand aan het schoonmaken

Afstoffen met het juiste materiaal

Vaak gebeurt stofvrij maken met een vochtige doek. Echter het nadeel van stofvrij maken door middel van een vochtige doek is, als er veel stof ligt, je allemaal rolletjes stof krijgt. Wat daarentegen veel gemakkelijker en efficiënter in gebruik is, is de microvezel afstof handschoen. Stofvrij maken door middel van een microvezel handschoen; met deze methode maak je alles in je interieur beter stofvrij dan met wat voor een andere methode dan ook.

Tijdens het stofvrij maken laadt de microvezel afstof handschoen zich statisch op. Door middel van deze statische lading en de speciale microvezel pluche structuur, wordt het stof aan de afstof handschoen gebonden. Na het afstoffen kan de afstof handschoen uitgeborsteld worden of worden afgezogen met behulp van een stofzuiger. indien de microvezel afstof handschoen te vuil is geworden voor hergebruik dan kan deze

afstoffen met afstofhandschoenworden gewassen in een wasmachine. Was op 60 graden, zonder wasverzachter en zuig de afstof handschoen af voordat hij in de wasmachine gaat. Na drogen is de afstof handschoen geschikt voor het volgende gebruik.

Is afstoffen microvezel handschoen geschikt voor elk oppervlak

Als je de afstof handschoen gebruikt op een ruw oppervlak dan maak je het microvezel materiaal kapot. Je gebruikt de afstof handschoen voor een glad oppervlak zoals tafels, luidsprekers, kasten, glazen tafels …

Vorige

Ramen lappen zonder strepen

Huiskamer schoonmaken

Volgende
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00