Stofwissen vloer is een goed begin bij het schoonmaken van de vloer.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Stofwis mop mono-ceran

 

 

Bestel hier stofwissen vloer als je de vloer écht goed stofvrij wilt maken. Klik op de afbeelding hier naast om de materialen die je in de video hebt gezien te kopen.

 

 Bestel hier stofwissen vloer als je de vloer écht goed stofvrij wilt maken. Klik op de afbeelding hier naast om de materialen die je in de video hebt gezien te kopen.

 

Als je in je huis een harde vloerbedekking hebt  zoals: gietvloer, linoleum, laminaat,  kurk of vinyl dan zul je deze regelmatig stofvrij moeten maken. Hiervoor kun je natuurlijk een stofzuiger gebruiken. Wat veel gemakkelijker in gebruik is, is de Ceran microvezel stofwis mop. Met de Scandic stofwis vloerenset met Ceran mop maak je de vloer beter stofvrij dan met een stofzuiger. Proefondervindelijk is bewezen dat er nog een enorme hoeveelheid los vuil door de Ceran stofwis mop van de vloer wordt verwijderd nadat er is stofgezogen.

Een groot voordeel van de Scandic stofwis vloerenset is dat het op een gemakkelijke manier de vloer stofvrij maakt en gebruik maken van dure wegwerp doeken is niet langer nodig.

Tijdens het wissen van de vloer laadt de Ceran stofwis mop zich statisch op. Door deze statische lading en de speciale microvezel pluche structuur, wordt het losliggende vuil en stof aan de stofwis mop gebonden. Na gebruik kan de Ceran stofwis mop uitgeborsteld worden of worden afgezogen met een stofzuiger. Is de microvezel stofwis mop te vuil geworden voor hergebruik dan kan deze worden gewassen in een wasmachine. Was op 60 graden, zonder wasverzachter en zuig de stofwis mop uit voordat hij in de wasmachine gaat. Na drogen is de Ceran stofwismop geschikt voor het volgende gebruik.

Bijzonderheden:

– Gemakkelijk in gebruik op alle harde gesloten gladde vloeren zoals: marmoleum, gietvloeren, kurk, laminaat en vinyl / pvc

– In korte tijd vele m2 vloer stofvrij maken

– Professionele kwaliteit, dus lange levensduur.

Stofwis mop mono-ceran

 

 

Bestel hier de stofwis materialen als je de vloer écht goed stofvrij wilt maken. Klik op de afbeelding hier naast om de materialen die je in de video hebt gezien te kopen.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]