Gebruik miniwringer, voor minder belasting van de polsen. Door gebruik te maken van een Rian miniwringer verklein je de kans het carpool tunnelsyndroom te krijgen. Voor mensen die helaas al een gewrichtsaandoening hebben is de Rian mini wringer een ideaal hulpmiddel om zelfredzaam te blijven.

 

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Rian miniwringer

 

Bestel hier de Rian miniwringer als je op een meer gemakkelijke manier je doekjes uit wilt wringen. Klik op de afbeelding hier naast om de materialen die je in de video hebt gezien te kopen.

 

Rian mini wringer perfect

 

Bestel hier gebruik miniwringer als je op een meer gemakkelijke manier je doekjes uit wilt wringen. Klik op de afbeelding van, de Rian miniwringer perfect, hier naast om de materialen die je in de video hebt gezien te kopen.

 

 

Wat is er simpeler dan het uitwringen van een schoonmaakdoekje. Inderdaad een simpele handeling die je vele malen per dag uitvoert zonder er bij na te denken. Echter als je lichamelijke klachten zoals RSI of reuma hebt dan is het uitwringen van een schoonmaakdoekje een pijnlijke of onmogelijke aangelegenheid.  Het zijn vaak de normale handelingen in het dagelijkse leven, privé of beroepsmatig, die enorme problemen kunnen vormen bij een chronische aandoening of tijdelijke blessure.

Veel gehoorde klachten van mensen met reumatische aandoeningen:

Dingen uitwringen gaat totaal niet meer. Vreselijk pijn in handen en polsen. Na aanschaf Rian mini wringer zijn klachten afgenomen.

– Zodra ik iets uitwring heb ik daarna een ontstoken duimgewricht en zere polsen. Ik doe dus geen dingen meer waar ik iets voor moet uitwringen.

-Bij mij veroorzaakte het uitwringen van vaatdoekjes enz pijn in polsen en vingers, had ik daardoor gewoon de kracht niet.

-ik heb al 8 jaar een handwringertje, en ik heb er heel veel profijt van. Ik heb zeer ernstige r.a. en kan dus heel slecht wringen.

Er zijn methodes om een schoonmaakdoekje op een meer ergonomische manier uit te wringen. Het is echter beter om helemaal geen doekje met de hand uit te wringen. Het beste kun je een Rian mini wringer gebruiken voor het uitwringen van schoonmaak- en microvezeldoekjes.

Een miniwringer zorgt er voor dat je op een ergonomisch verantwoorde manier doekjes uitwringt. Ook al heb je nog geen last van je polsen, gebruik maken van een mini wringer is gewoon de beste wringmethode, ook ter voorkomen van klachten. Ben je professioneel schoonmaker? Ga tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden eens tellen hoe vaak je een doekje uitwringt. Wil je nog jaren je werk met plezier uit kunnen voeren zonder klachten? Dan is het gebruik van bijvoorbeeld een Rian miniwringer een uitkomst om klachten te voorkomen.

rian-hand-miniwringer

 

 

De Rian miniwringer is een voorbeeld van een duurzame professionele miniwringer. De Rian miniwringer is geschikt voor jarenlang probleemloos uitwringen van schoonmaakdoekjes, vaatdoekjes en zemen.

 

Heb je al lichamelijke klachten zoals: RSI, carpaal tunnelsyndroom, schouderontsteking of reumatische aandoeningen dan weet je dat het uitwringen van doekjes een pijnlijke of onmogelijke handeling is. Wil je weer zonder pijn doekjes uitwringen, dan is de aanschaf van een Rian miniwringer een goede keuze. Door gebruik te maken van een Rian miniwringer kun je in veel gevallen schoonmaakwerkzaamheden weer zelfstandig uitvoeren.

emmer-met-wringer klein

 

 

Bestel hier gebruik miniwringer als je op een meer gemakkelijke manier je doekjes uit wilt wringen. Klik op de afbeelding hier naast om de materialen die je in de video hebt gezien te kopen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]