Afstoffen met microvezel handschoen als het echt stofvrij moet worden.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Afstof handschoen

 

 

Bestel hier de stofwis materialen als je het interieur écht goed stofvrij wilt maken. Klik op de afbeelding hier naast om de materialen die je in de video hebt gezien te kopen.

 

Bestel hier af stoffen met microvezel handschoen als je het interieur écht goed stofvrij wilt maken. Klik op de afbeelding hier naast om de materialen die je in de video hebt gezien te kopen.

 

 

Afstoffen is één van de meest voorkomende schoonmaak klussen.

Vaak gebeurt afstoffen met een vochtige doek. Het nadeel van afstoffen met een vochtige doek is, als er veel stof ligt, je allemaal rolletjes stof krijgt. Wat veel gemakkelijker en efficiënter in gebruik is, is de microvezel afstof handschoen. Afstoffen met microvezel handschoen, met deze methode maak je alles in je interieur beter stofvrij dan met wat voor een andere methode dan ook.

Tijdens het af stoffen laadt de microvezel afstof handschoen zich statisch op. Door deze statische lading en de speciale microvezel pluche structuur, wordt het stof aan de afstof handschoen gebonden. Na het afstoffen kan de afstof handschoen uitgeborsteld worden of worden afgezogen met een stofzuiger. Is de microvezel afstof handschoen te vuil geworden voor hergebruik dan kan deze worden gewassen in een wasmachine. Was op 60 graden, zonder wasverzachter en zuig de afstof handschoen af voordat hij in de wasmachine gaat. Na drogen is de afstof handschoen geschikt voor het volgende gebruik.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]