Schoonmaken wandtegels sanitair met een mopsysteem speciaal bedoeld voor wanden en tegels.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Met de interieurmop systeem set reinig je met gemak de tegels in de badkamer en andere sanitaire ruimten. Het gebruik van een huishoudtrapje is niet langer nodig. Door de uitschuifbare telescoopsteel bereik je op een eenvoudige manier ook de hoger gelegen tegels en hoeken. Na het schoonmaken van de tegels in de badkamer met de microvezel mop zal een streeploos resultaat zichtbaar zijn.

Gemak dient de mens

Het grote voordeel van de microvezel mop is dat deze snel en effectief vuil opneemt. Naast een enorme tijdbesparing en streeploos eindresultaat, is de interieurmop systeem set ook nog eens minder belastend voor je lichaam t.o.v. schoonmaken met een gewone schoonmaakdoek.

 

 

Bestel hier de materialen die je nodig hebt als je de wandtegels in je badkamer / sanitair écht goed schoon wil maken. Klik op de afbeelding hier naast om de middelen die je in de video hebt gezien te kopen.

 

 

Bestel hier de materialen die je nodig hebt als je de wandtegels écht goed schoon wil maken. Klik op de afbeelding hier naast om de middelen die je in de video hebt gezien te kopen.

 

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]