Filter zoekresultaat

Superieur Microvezeldoek Blauw klein 10 stuks

 30,00

Voordelen Profiline superieur Microvezeldoek Blauw klein 10 stuks
 • Vormvast 32x32cm
 • Geschikt voor mensen die liever met een kleinere doek werken
 • Betrouwbare professionele A kwaliteit
 • Sneller een schoner en streeploos resultaat
 • Duurzaam doordat de doeken tot 500 keer wasbaar zijn
 • Kleurvast
 • Bedoeld voor toepassing binnen het interieur
 • Nadrogen is niet nodig
 • Toepasbaar in elke omgeving en voor 95% van de dagelijkse vervuiling

  Beschrijving

  Profiline superieur Microvezeldoek Blauw klein 10 stuks

  De Profiline superieur Microvezeldoek Blauw klein 10 stuks 32×32 cm is het kleinere broertje van de 40x40cm variant. De doek heeft een goed prijsniveau en gaat mits correct gewassen tot wel 500 wasbeurten mee. De Profiline superieur microvezel doek ligt prettig in de hand en is sterk absorberend. Vervuiling wordt op een gemakkelijke en efficiënte manier weg genomen. De blauwe Profiline microvezeldoek is met name geschikt voor mensen die liever een kleinere doek gebruiken. De doek is bedoeld voor het schoonmaken van o.a. glas, RVS, deuren, tegels en verder alle voorkomende materialen binnen het interieur. Een zeer goede microvezeldoek voor een professional betekent dat de Profiline superieur microvezeldoek voor een particulier een top doek is.

  De Profiline superieur microvezeldoek blauw is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar simpelweg gewoon goed

  Behalve dat deze, veel in de professionele schoonmaak toegepaste, microvezel doek gewoon goed is, is hij ook voorzien van het Nordic Ecolabel. Het Nordic Ecolabel – ook wel Nordic Swan genoemd – is het milieukeurmerk van de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken) en IJsland. Het keurmerk is in 1989 bedacht door ministers van deze landen om consumenten milieubewuster en producten en diensten duurzamer te laten worden. Het Nordic Ecolabel is vergelijkbaar met het Nederlandse milieukeur. Producten met dit logo zijn dus één van de minst milieubelastende in zijn soort.

  De Profiline superieur microvezeldoek blauw klein, is economisch in gebruik

  Als je een aantal van deze doeken in huis hebt hoef je de komende jaren geen nieuwe microvezeldoeken aan te schaffen. Bij een eerste aanschaf zijn de doeken wat duurder dan de microvezeldoeken die bij een supermarkt of huishoudelijke winkel te koop zijn. Op het eerste gezicht lijken deze doeken goedkoper. Echter na een aantal keren wassen zul je het verschil opmerken. De goedkopere doek verliest zijn vorm en na een aantal keren wassen kun je hem weggooien. Wat verder een belangrijk verschil is, is het vuilopnemend vermogen. Heb je bijvoorbeeld een vette afzuigkap, maak deze dan maar eens voor de helft schoon met een goedkope doek en de andere helft met de Profiline basic microvezeldoek. Je zult direct het verschil merken. Met de goedkope doek moet je boenen, met de Profiline superieur microvezeldoek haal je in één beweging het meeste vet weg. Een professionele microvezel schoonmaakdoek werkt gewoon efficiënter en is uiteindelijk goedkoper. De doek kan tot 500 keer uitgewassen worden.

  Extra informatie

  Geschikt voor interieur

  , , ,

  Geschikt voor keuken

  , , , ,

  Kwaliteit

  Kleur

  Afmeting

  Besteleenheid

  New Product Tab

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Superieur Microvezeldoek Blauw klein 10 stuks” te beoordelen
  Profiline superieur Microvezeldoek Blauw klein 10 stuks
  Superieur Microvezeldoek Blauw klein 10 stuks
   30,00