Filter zoekresultaat

Superieur microvezeldoek antraciet 5 stuks

 22,75

 • 5 professionele A kwaliteit microvezeldoeken
 • Sneller een schoner en streeploos resultaat
 • Duurzaam doordat de doeken tot 500 keer wasbaar zijn
 • Vormvast
 • Kleurvast
 • Luxe uitstraling door antraciet kleur
 • Nadrogen is niet nodig
 • Toepasbaar in elke omgeving en voor 95% van de dagelijkse vervuiling

  Beschrijving

  Superieur microvezeldoek antraciet 5 stuks

  De Profiline superieur microvezeldoek antraciet voordeelset 5 stuks is een set van 5 professionele microvezeldoeken met een luxe uitstraling. De doeken hebben een goed prijsniveau en gaan mits correct gewassen tot wel 500 wasbeurten mee. De Profiline superieur microvezel doek ligt prettig in de hand en is sterk absorberend. Vervuiling wordt daardoor op een gemakkelijke en efficiënte manier weg genomen. De antraciet Profiline superieur microvezeldoek kan voor vele schoonmaak werkzaamheden gebruikt worden. Een zeer goede microvezeldoek voor een professional betekent dat de Profiline superieur microvezeldoek voor een particulier een top doek is.

  De Profiline superieur microvezeldoek antraciet 5 stuks is economisch in gebruik

  Als je een aantal van deze doeken in huis hebt hoef je de komende jaren geen nieuwe microvezeldoeken aan te schaffen. Bij een eerste aanschaf zijn de doeken wat duurder dan de microvezeldoeken die bij een supermarkt of huishoudelijke winkel te koop zijn. Op het eerste gezicht lijken deze doeken uit de supermarkt goedkoper. Echter na een aantal keren wassen zul je het verschil absoluut opmerken. De goedkopere doek verliest zijn vorm en na een aantal keren wassen kun je hem weggooien.

  Wat verder een belangrijk verschil is, is het vuilopnemend vermogen. Heb je bijvoorbeeld een vieze afuigkap, maak deze dan maar eens voor de helft schoon met een goedkope doek. Maak vervolgens de andere helft met de Profiline superieur microvezeldoek schoon. Je zult direct het verschil merken. Met de goedkope doek moet je boenen. Met de Profiline basic microvezeldoek neem je met veel minder inspanning het vuil weg van bijvoorbeeld je afzuigkap. Ook andere vervuiling binnen je keuken en de rest van het huis maak je met minder inspanning schoon. Een professionele microvezel schoonmaakdoek werkt gewoon efficiënter en is dus uiteindelijk goedkoper. De doek kan, mits op de juiste manier,  tot 500 keer uitgewassen worden.

   

  Extra informatie

  Wassen

  Eerste keren separaat wassen vanwege mogelijke kleur afgifte. Wassen op minimaal 60 graden en geen wasverzachter gebruiken

  Afmeting

  Kleur

  Kwaliteit

  Besteleenheid

  Geschikt voor interieur

  , , ,

  Geschikt voor keuken

  , , , ,

  Geschikt voor badkamer

  , , ,

  Geschikt voor toilet

  ,

  Geschikt voor microvezel

  , , ,

  New Product Tab

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Superieur microvezeldoek antraciet 5 stuks” te beoordelen

  Anderen kochten ook...

  Superieur microvezeldoek antraciet 5 stuks
  Superieur microvezeldoek antraciet 5 stuks
   22,75