Filter zoekresultaat

Solid tandpasta Wash Wash Cousin

 10,00

 • Reduceert de aanhechting en de hoeveelheid tandplak
 • Effectieve antibacteriële werking
 • Schuimende werking, fris gevoel
 • Met xylitol, essentiële pepermuntolie en kokosolie

  

Categorieën: ,

  Beschrijving

  Solid tandpasta van Wash Wash Cousin

  INFORMATIE:
  • Xylitol is een natuurlijke suiker die uit berkenschors wordt gewonnen. Doordat deze suiker de zuurtegraad (pH) van het speeksel verlaagt, ontwikkelen er zich geen bacteriën die cariës veroorzaken. Verder vermindert xylitol de kleverigheid en de hoeveelheid tandplak en bevordert het de remineralisatie van de tanden.
  • Kokosolie en essentiële pepermuntolie hebben een doeltreffende antiseptische werking tegen de bacteriën die gaatjes veroorzaken.
  PRODUCTIE:

  De solid tandpasta van Wash Wash Cousin wordt op ambachtelijke manier geproduceerd op basis van 100% plantaardige oliën, plantaardige boters en essentiële oliën afkomstig van biologische landbouw.

  PARFUM:

  Munt.

  LEVENSDUUR:

  Solid tandpasta van Wash Wash Cousin is een Solid en bevat geen water. Daardoor is deze tandpasta veel zuiniger in gebruik dan een vloeibaar product.

  Bij dagelijks gebruik, tweemaal per dag, leert ervaring dat je deze tandpasta ongeveer drie maanden kunt gebruiken.

  BEWAARMETHODE:

  Laat het doosje na elk gebruik even openstaan zodat de tandpasta kan drogen.

  GEWICHT:

  15 g

  Met humor in België gemaakt

  Sans titre 4Sans titre 3 1

  Gebruiksaanwijzing Solid tandpasta Wash Wash Cousin

  Verdere uitleg over de ingrediënten van de Solid tandpasta

  Xylitol;

  Xylitol is een polyol gewonnen uit berkenschors, dat in de Scandinavische landen sinds twintig jaar wordt beschouwd als een vervanger voor conventionele suiker (sacharose). Xylitol wordt gewoonlijk berkensuiker genoemd.

  Deze “berkensuiker” is ideaal als natuurlijk actief ingrediënt in tandpasta en mondverzorgingsproducten vanwege zijn zoete smaak en zijn gunstige eigenschappen voor de mondhygiëne. Studies tonen aan dat het het ontstaan van gaatjes vermindert en een slechte adem bestrijdt door de mondflora weer in evenwicht te brengen.

  Pepermunt;

  Munt heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Menthol helpt bacteriën uit de mond te verwijderen en helpt zo het bloeden van het tandvlees te voorkomen. Minder bacteriën in de mond helpt de zwelling te verminderen.

  Kokosolie;

  Kokosolie is rijk aan laurinezuur, dat helpt het aantal bacteriën en gisten te verminderen die meestal gaatjes en tandplak veroorzaken.

  Het is ook een natuurlijk antibacterieel middel dat de aanwezigheid en groei van microben en ziekteverwekkers in de mond, zoals Candida albicans, effectief bestrijdt. Kokosolie vermindert ook de zuurgraad van de mond. Bovendien vangt het de in vet oplosbare bacteriën die zich tussen de tanden verbergen en die traditionele tandpasta’s of mondspoelingen niet kunnen verwijderen.

  Door het gebruik van kokosolie op te nemen in een of meer van uw dagelijkse tandenborstels, kunt u vanaf de eerste 10 dagen van gebruik de gunstige effecten op de mondgezondheid waarnemen:

  • wittere, heldere tanden, gezonder tandvlees
  • vermindering van ontsteking van de tanden en het tandvlees (gingivitis, ontwikkeling van gaatjes, bloedend tandvlees tijdens het poetsen);
  • vermindering van tandplak (anti-schimmelwerking);
  • verlichting van pijn door gespannen kaakspieren of opeengeklemde tanden;
  • vermindering slechte adem door stagnerende microben in de mond of te veel tandsteen

  Deze Solid tandpasta van Wash Wash Cousin heeft het Cosmos label en bevat derhalve geen rare of enge stoffen.

  Extra informatie

  Ingrediënten

  Sodium Myristoyl Glutamate, Stearic Acid, Polyglyceryl-2 Stearate, Xylitol, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Cocos Nucifera Oil*, Calcium Carbonate, Mentha Piperita Oil*, Limonene, Linalool

  *Ingrediënt afkomstig van biologische landbouw

  13,30% van de ingrediënten zijn van biologische oorsprong
  100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong

  Vertaling van de gekke Latijnse tekst:

  Plantaardige tensioactieve stof, berkensuiker, kokosolie*, calciumcarbonaat, essentiële pepermuntolie*

  Gebruiksaanwijzing

  Maak de tandenborstel een heel klein beetje nat en scrub over de tandpasta (u hoeft maar heel weinig product te gebruiken). Breng aan op de tanden en poets.

  New Product Tab

  Solid tandpasta Wash Wash Cousin
  Solid tandpasta Wash Wash Cousin
   10,00