Filter zoekresultaat

Rian miniwringer pro linkshandig + 5 microvezeldoeken

 265,25

Een Rian miniwringer pro linkshandig professionele wringer met als extra een set voordelig geprijsde professionele A+ kwaliteit microvezeldoeken.

  Beschrijving

  Met de Rian miniwringer pro linkshandig + 5 Profiline microvezeldoeken wring je in een handomdraai schoonmaakdoekjes, microvezeldoeken, zemen e.d. uit.

  Deze wringer wordt steeds meer toegepast in de professionele schoonmaak ter voorkoming van ziekmelding door polsklachten. Een groot voordeel van deze wringer is ook nog eens dat de doeken altijd op de juiste klamvochtigheid uit de wringer komen. Strepen en vlekken worden zo voorkomen (methodefouten).

  Deze wringer is speciaal gebouwd voor professioneel gebruik. Door toepassing van natuurrubber rollen is hier sprake van een zeer hoogwaardig product met lange levensduur. Op gebied van mini wringers is dit het beste product verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

  Extra informatie

  Afmetingen

  Afmeting: 25 x 32 cm Hoogte emmer: 27 cm Lengte rollen: 20 cm Inhoud emmer: 7 liter Gewicht: 1,6 kg

  Besteleenheid

  Kwaliteit

  Type wringer

  Wassen doeken

  Eerste keren doeken separaat wassen vanwege mogelijke kleur afgifte. Doeken wassen op minimaal 60 graden en geen wasverzachter gebruiken.

  Geschikt voor interieur

  , , ,

  Geschikt voor microvezel

  , , , ,

  New Product Tab

  Is de Rian miniwringer pro geschikt voor professioneel gebruik?

  De Rian mini wringer pro is zeer geschikt voor professioneel gebruik. De natuur rubberen rollen zijn juist geschikt voor het regelmatig uitwringen van doeken.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Rian miniwringer pro linkshandig + 5 microvezeldoeken” te beoordelen

  Anderen kochten ook...

  Rian Miniwringer Pro linkshandig
  Rian miniwringer pro linkshandig + 5 microvezeldoeken
   265,25