Filter zoekresultaat

Reinigingspasta Pro

 17,25
Je bespaard

De reinigingspasta Pro is  een ecobewuste probleemoplosser voor verwijderen van hardnekkig vuil. Bijvoorbeeld reinigen van aangekoekte kookplaten, vette afzuigkappen en vuile spoelbakken.

Aantal Korting (%) Prijs per stuk
1 - 3  17,25
4 - 7 5.8 %  16,25
8+ 11.59 %  15,25

  Beschrijving

  Reinigingspasta Pro gaat door waar anderen afhaken

  eco-bewust-schoonmaken

  Ook al verkoop je professionele schoonmaakmiddelen zoals we dat doen bij Schoonmaakgoeroe, er zijn altijd hardnekkige vervuilingen die lastig te verwijderen zijn. Een voorbeeld van een, niet zonder beschadiging te verwijderen, vervuiling is minerale vervuiling.

  Minerale vervuiling zie je met name op douchewanden en tegels binnen huizen waar het water onthard wordt door een waterontharder. Er zit geen kalk meer op de tegels maar wel andere mineralen en deze zijn zonder de menging met kalk bijna niet te verwijderen. Voor het verwijderen van deze vervuiling hebben wij Reinigingspasta Pro ontwikkeld. We kwamen nog een aantal schoonmaak uitdagingen tegen, en ook daar bleek onze reinigingspasta de redder in nood. Één van onze testers noemde het zelfs een wonderpasta. Waarom noemde zij het een wonderpasta?

  Reinigingspasta Pro is een wonderpasta omdat:

  het geschikt is voor het reinigen van: afzuigkap, keramische kookplaten, witte zolen sportschoenen, tuinmeubelen, lekstrepen rolluiken, kunststof kozijnen, wastafels, zool strijkijzer, RVS, koper, zilver, goud, zwarte strepen op vloeren, boten, motorblokken, uitlaten, caravans, velgen, bestek, pannen, oven, magnetron en nog veel meer.

  Gebruiksaanwijzing
  1. Maak het meegeleverde sponsje licht vochtig 
  2. Neem met het sponsje wat pasta uit de pot
  3. Beweeg het sponsje rustig heen en weer over het te reinigen oppervlak.
  4. Spoel het oppervlak of neem af met een vochtige microvezeldoek.

  Levering bestaat uit:

  • pot 500 gram Reinigingspasta pro
  • 1 speciale reinigingspons

  Extra informatie

  Let op! Niet gebruiken op

  Niet gebruiken op matkleurig roestvrijstaal, gelakte oppervlakken en polycarbonaat. Denk er om bij geborsteld RVS altijd met de nerf 'mee' te reinigen.
  Altijd eerst testen op een onopvallende plaats.

  Ingrediënten

  Water 7732-18-5 <10
  Zeep 61790-46-2 <10
  Zeep 61790-44-1 <10
  canola-olie 93165-31-2 <20
  Vetzuren
  Glycerine 56-81-5 <10
  Aluminium oxide 1344-28-1 <60
  hydroxybenzoëzuur syraester 96-76-3 <1

  New Product Tab

  Alle reinigingspasta’s zijn toch gelijk?

  Op het eerste gezicht lijken al dit soort middelen hetzelfde. Ga je ze echter in de praktijk testen dat kom je er achter dat er wel degelijk verschillen zijn.

  Hoe gebruik ik de reinigingspasta?

  In deze video op Youtube zie je hoe hardnekkige vervuiling op een inductie kookplaat succesvol wordt aangepakt.

  Wat is minerale vervuiling en waar komt deze het meest voor?

  Minerale vervuiling is een soort vervuiling die je voornamelijk ziet op douchewanden en tegels binnen huizen waar het water onthard wordt door een waterontharder. In deze gevallen zitten er geen kalkresten op de tegels, maar wel andere mineralen die zonder menging met kalk bijna niet te verwijderen zijn.

  Hoe kan Reinigingspasta Pro gebruikt worden voor het verwijderen van minerale vervuiling?

  Reinigingspasta Pro is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van hardnekkige vervuilingen zoals minerale vervuiling. Om het product te gebruiken, maak je het meegeleverde sponsje licht vochtig en neem je wat pasta uit de pot. Vervolgens beweeg je het sponsje rustig heen en weer over het te reinigen oppervlak. Na gebruik spoel je het oppervlak af of neem je het af met een vochtige microvezeldoek.

  Wat maakt Reinigingspasta Pro een goede keuze voor het reinigen van diverse oppervlakken en voorwerpen?

  Reinigingspasta Pro is geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken en voorwerpen, zoals afzuigkappen, keramische kookplaten, witte zolen van sportschoenen, tuinmeubelen, lekstrepen op rolluiken, kunststof kozijnen, wastafels, zolen van strijkijzers, RVS, koper, zilver, goud, zwarte strepen op vloeren, boten, motorblokken, uitlaten, caravans, velgen, bestek, pannen, ovens, magnetrons en nog veel meer.

  Wat zijn de voordelen van Reinigingspasta Pro ten opzichte van andere schoonmaakmiddelen?

  Reinigingspasta Pro is een uniek product dat vele voordelen biedt ten opzichte van andere schoonmaakmiddelen. Zo verwijdert het hardnekkige vervuilingen zoals minerale vervuiling, wat lastig te verwijderen is met andere middelen. Bovendien is het middel geschikt voor het reinigen van diverse oppervlakken en voorwerpen. Daarnaast is het erg gemakkelijk in gebruik: je maakt het meegeleverde sponsje vochtig, neemt wat pasta uit de pot en beweegt het sponsje rustig over het te reinigen oppervlak.

  Waarom wordt Reinigingspasta Pro ook wel een wonderpasta genoemd?

  Reinigingspasta Pro wordt ook wel een wonderpasta genoemd omdat het geschikt is voor het reinigen van diverse oppervlakken en voorwerpen, en omdat het hardnekkige vervuilingen verwijdert die lastig te verwijderen zijn.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Reinigingspasta Pro” te beoordelen
  reinigingspasta pro
  Reinigingspasta Pro
   17,25
  Je bespaard