Filter zoekresultaat

Ramen schoonmaken set1

 42,75
Je bespaard

Voordelen van deze set zijn dat je in kortere tijd streeploos ramen kunt wassen zoals een professional dat doet en dat je daar gewoon geen enkele emmer water bij nodig hebt. Geen gesjouw met emmers water dus! Het is bovendien professioneel materiaal met een lange levensduur.

Uitverkocht

  Beschrijving

  Ramen schoonmaken set

  Geen gesjouw meer met emmers water. Deze professionele ramenset zorgt er voor dat je in korte tijd vele m2 glas op een gemakkelijke manier kunt wassen. Door de professionele materialen is het eindresultaat streepvrij schoon glas.

  De set bestaat uit:

  Raamtrekker 35 cm

  Deze professionele raamtrekker is gemaakt van RVS en met glasvezel versterkt kunststof. Dit zorgt voor een lange levensduur. Het rubber is gemakkelijk vervangbaar.

  Toplock inwashouder, 35cm

  De Toplock inwashouder, 35cm, is uitgerust met een verlengde en daardoor uiterst ergonomische greep. De greep is bekleed met rubber om een goede grip te hebben.

  Lockstrip, 35cm

  In de lockstrip, 35cm,  inwashoes  is microvezel verwerkt. Dit geeft een overtuigende inwasprestatie. Door de hoge vezeldichtheid houdt deze inwashoes 20% meer water vast. Vele m2 glas kunnen ingezet worden met deze hoes. Gesjouw met emmers water wordt hiermee voorkomen. Deze Lockstrip inwashoes is is uitgevoerd met een dubbele afwerking. Één zijde voor inwassen in microvezel pluchekwaliteit, de andere zijde met een krasvrije pad voor het verwijderen van gehecht vuil. Het verwijderen van bijvoorbeeld vogelpoep is nu in een handomdraai gefixt.

  Extra informatie

  Besteleenheid

  Kwaliteit

  Geschikt voor ramen

  , ,

  Geschikt voor interieur

  New Product Tab

  Hoe krijg je ramen streeploos schoon?

  Hoe krijg je ramen streeploos schoon is een vraag die we vaak  via de mail ontvangen. Het geheim zit in het gereedschap dat je gebruikt. Met deze set ramen schoonmaken kun je de ramen streeploos schoonmaken.

  Wat voor een sop gebruiken glazenwassers

  Wist je dat een professionele glazenwasser met water uit de sloot je ramen streeploos schoon kan maken. Voor het wassen van je ramen gebruikt hij naast professioneel gereedschap een paar druppels afwasmiddel in het water.

  na het ramen wassen, hoe reinig je de inwasser en hoe reinig je de vezeldoek? We durven ze niet zomaar in de wasmachine te gooien.. Alvast bedankt!

  De hoes die om de inwasser zit en de microvezeldoek die je voor de kozijnen hebt gebruikt was je met weinig wasmiddel op 60 graden. Het is belangrijk dat je geen wasverzachter gebruikt.

  4 beoordelingen voor Ramen schoonmaken set1

  1. 5 van 5

   Monique (geverifieerde eigenaar)

   Net ontvangen dacht even proberen. En het ging zo fijn dat ik maar even doorging tot de inwasser heel vies was. In drie kwartier 4 hele grote ramen en heeeeel veel kleine ramen gedaan, ben er super blij mee!

  2. 5 van 5

   Anita (geverifieerde eigenaar)

   Super blij met deze ramen schoonmaakset.
   De ramen worden fantastisch schoon zonder strepen. Je heb geen gedoe meer met emmers en dat scheelt zoveel tijd. Het is even een uitgave, maar dat is zeer de moeite waard.

  3. 5 van 5

   Dineke (geverifieerde eigenaar)

   Pakket kwam al snel, goed verpakt en met een grappige verrassing ????
   Makkelijk in gebruik, niet te zwaar. Het is fijn dat de hoes helemaal om de wisser heen zit. Nu kan ik ook prima in de hoeken en langs de kant zonder de de verf van de kozijnen te beschadigen!
   Droogt streeploos.

  4. 5 van 5

   Marijke (geverifieerde eigenaar)

   Ik deed de ramen buiten hiervoor met een soort glassex (maar dan milieuvriendelijk) en met een doek, omdat ik er altijd tegenop zag om met emmers te sjouwen. Tot ik dit vond. Heel fijn systeem en m’n ramen worden schoner dan hiervoor. Wel nog even oefenen om het streeploos te krijgen maar dat ligt aan mij denk ik ;-).

  Een beoordeling toevoegen

  Anderen kochten ook...