Profiline superieur Microvezeldoek Rood 10 stuks

 39,50

  • Betrouwbare professionele A kwaliteit
  • Sneller een schoner en streeploos resultaat
  • Duurzaam doordat de doeken tot 500 keer wasbaar zijn
  • Vormvast 40x40cm
  • Kleurvast
  • Bedoeld voor toepassing binnen het sanitair
  • Nadrogen is niet nodig
  • Toepasbaar in elke omgeving en voor 95% van de dagelijkse vervuiling

Beschrijving

De Profiline superieur Microvezeldoek Rood 10 stuks is een voordeel set van 10 professionele microvezeldoeken voor gebruik binnen het sanitair. De Profiline superieur microvezeldoek rood is de meest gebruikte doek binnen de professionele schoonmaakbranche. De doek heeft een goed prijsniveau en gaat mits correct gewassen tot wel 500 wasbeurten mee. De Profiline basic microvezel doek ligt prettig in de hand en is sterk absorberend. Vervuiling wordt op een gemakkelijke en efficiënte manier weg genomen. De microvezeldoek is bedoeld voor het schoonmaken van o.a. glazen douche wanden, wastafels, toiletten en badkamertegels en verder alle voorkomende materialen binnen het sanitair. Een zeer goede microvezeldoek voor een professional betekent dat de Profiline superieur microvezeldoek voor een particulier een top doek is.

De Profiline superieur microvezeldoek rood is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar simpelweg gewoon goed

Behalve dat deze, veel in de professionele schoonmaak toegepaste, microvezel doek gewoon goed is, is hij ook voorzien van het Nordic Ecolabel. Het Nordic Ecolabel – ook wel Nordic Swan genoemd – is het milieukeurmerk van de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken) en IJsland. Het keurmerk is in 1989 bedacht door ministers van deze landen om consumenten milieubewuster en producten en diensten duurzamer te laten worden. Het Nordic Ecolabel is vergelijkbaar met het Nederlandse milieukeur. Producten met dit logo zijn dus één van de minst milieubelastende in zijn soort.

De Profiline superieur microvezeldoek rood is economisch in gebruik

Als je een aantal van deze doeken in huis hebt hoef je de komende jaren geen nieuwe microvezeldoeken aan te schaffen. Bij een eerste aanschaf zijn de doeken wat duurder dan de microvezeldoeken die bij een supermarkt of huishoudelijke winkel te koop zijn. Op het eerste gezicht lijken deze doeken goedkoper. Echter na een aantal keren wassen zul je het verschil opmerken. De goedkopere doek verliest zijn vorm en na een aantal keren wassen kun je hem weggooien. Wat verder een belangrijk verschil is, is het vuilopnemend vermogen. Heb je bijvoorbeeld vieze badkamertegels, maak deze dan maar eens voor de helft schoon met een goedkope doek en de andere helft met de Profiline superieur microvezeldoek. Je zult direct het verschil merken. Met de goedkope doek moet je boenen. Met de Profiline basic microvezeldoek neem je met veel minder inspanning het vuil weg van je badkamertegels en andere vervuiling binnen het sanitair. Een professionele microvezel schoonmaakdoek werkt gewoon efficiënter en is uiteindelijk goedkoper. De doek kan tot 500 keer uitgewassen worden.

 

Extra informatie

Wassen

Eerste keren separaat wassen vanwege mogelijke kleur afgifte. Wassen op minimaal 60 graden en geen wasverzachter gebruiken

Kleur

Rood

Afmeting

40×40

Kwaliteit

Beter

Besteleenheid

pak 10 stuks

Geschikt voor badkamer

Douchehoek, Toilet, Wanden, Wastafel

Geschikt voor toilet

Tegels, Toilet, Wasbak

Geschikt voor microvezel

Badkamer, Toilet

New Product Tab

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Profiline superieur Microvezeldoek Rood 10 stuks” te beoordelen

Anderen kochten ook...

Profiline superieur microvezeldoek rood - 10 stuks
Profiline superieur Microvezeldoek Rood 10 stuks
 39,50