Profiline superieur Microvezeldoek Blauw klein 5 stuks

 16,25

Voordelen Profiline superieur Microvezeldoek Blauw klein 5 stuks
  • Vormvast 32x32cm
  • Geschikt voor mensen die liever met een kleinere doek werken
  • Betrouwbare professionele A kwaliteit
  • Sneller een schoner en streeploos resultaat
  • Duurzaam doordat de doeken tot 500 keer wasbaar zijn
  • Kleurvast
  • Bedoeld voor toepassing binnen het interieur
  • Nadrogen is niet nodig
  • Toepasbaar in elke omgeving en voor 95% van de dagelijkse vervuiling

Beschrijving

De Profiline superieur Microvezeldoek Blauw klein 5 stuks 32×32 cm is het kleinere broertje van de 40x40cm variant. De doek heeft een goed prijsniveau en gaat mits correct gewassen tot wel 500 wasbeurten mee. De Profiline superieur microvezel doek ligt prettig in de hand en is sterk absorberend. Vervuiling wordt op een gemakkelijke en efficiënte manier weg genomen. De blauwe Profiline microvezeldoek is met name geschikt voor mensen die liever een kleinere doek gebruiken.

De doek is bedoeld voor het schoonmaken van o.a. glas, RVS, deuren, tegels en verder alle voorkomende materialen binnen het interieur. Een zeer goede microvezeldoek voor een professional betekent dat de Profiline superieur microvezeldoek voor een particulier een top doek is.

De Profiline superieur microvezeldoek blauw is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar simpelweg gewoon goed

Behalve dat deze, veel in de professionele schoonmaak toegepaste, microvezel doek gewoon goed is, is hij ook voorzien van het Nordic Ecolabel. Het Nordic Ecolabel – ook wel Nordic Swan genoemd – is het milieukeurmerk van de Scandinavische landen (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken) en IJsland. Het keurmerk is in 1989 bedacht door ministers van deze landen om consumenten milieubewuster en producten en diensten duurzamer te laten worden. Het Nordic Ecolabel is vergelijkbaar met het Nederlandse milieukeur. Producten met dit logo zijn dus één van de minst milieubelastende in zijn soort.

De Profiline superieur microvezeldoek blauw klein, is economisch in gebruik

Als je de Profiline superieur Microvezeldoek Blauw klein 5 stuks in huis hebt hoef je de komende jaren geen nieuwe microvezeldoeken aan te schaffen. Bij een eerste aanschaf zijn de doeken wat duurder dan de microvezeldoeken die bij een supermarkt of huishoudelijke winkel te koop zijn.

Na een aantal keren wassen zul je het verschil opmerken. De goedkopere doek verliest zijn vorm en na een aantal keren wassen kun je hem weggooien. Wat verder een belangrijk verschil is, is het vuilopnemend vermogen. Heb je bijvoorbeeld een vette afzuigkap, maak deze dan maar eens voor de helft schoon met een goedkope doek en de andere helft met de Profiline basic microvezeldoek. Je zult direct het verschil merken. Met de goedkope doek moet je boenen, met deProfiline superieur Microvezeldoek Blauw klein 5 stuks haal je in één beweging het meeste vet weg. Een professionele microvezel schoonmaakdoek werkt gewoon efficiënter en is uiteindelijk goedkoper. De doek kan tot 500 keer uitgewassen worden.

Extra informatie

Geschikt voor interieur

Huiskamer, Kantoor, Slaapkamer

Geschikt voor microvezel

Interieur, Keuken

Kwaliteit

Beter

Besteleenheid

pak 5 stuks

Kleur

Blauw

New Product Tab

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Profiline superieur Microvezeldoek Blauw klein 5 stuks” te beoordelen
Profiline superieur Microvezeldoek Blauw klein 5 stuks
Profiline superieur Microvezeldoek Blauw klein 5 stuks
 16,25