Profiline superieur interieurmop en glasmop systeem

 127,00 204,50

Afhankelijk van uitvoering met 4 of 10 moppen

Voordelen Profiline superieur interieurmop en glasmop systeem:

  • glas- en interieurmop systeem ineen
  • streeploos ramen lappen
  • makkelijk schoonmaken grotere oppervlakken zoals tafels, deuren en wanden
  • superieur professioneel gereedschap

Beschrijving

Profiline superieur interieurmop en glasmop systeem

Met het Profiline superieur interieur en glasmop systeem heb je een geweldig hulpmiddel in huis voor het schoonmaken van grotere oppervlakken. Dit systeem is een combinatie van het interieur en het glas mop systeem.

Meestal wordt er een doek gebruikt bij het schoonmaken van deuren, wanden en bijvoorbeeld kantine tafels. Wanneer er veel van dat soort onderdelen,  bijvoorbeeld in een kantoor, schoongemaakt moeten worden dan is dat een behoorlijk lichamelijke inspanning en belasting. Doordat professionele schoonmaak tot de zware beroepen behoort, is er sprake van een redelijk hoog ziekteverzuim. Hoe mooi is het als je het schoonmaken van grotere oppervlakken met minder inspanning kunt doen.

Met het Profiline superieur interieurmop systeem maak je met minder inspanning schoon

Het Profiline superieur interieurmop systeem is ontwikkeld vanuit een behoefte het ziekteverzuim te verlagen binnen de professionele schoonmaak. Met een rechte rug en met fors minder inspanning kan ook jij voortaan grotere oppervlakken zoals kantine tafels en deuren schoonmaken. De superieur high mop die bij dit systeem zit heeft een enorm vuilopnemend vermogen, dit betekent dat je lang door kunt werken met deze mop. Daarnaast zal hij het oppervlak dat je schoonmaakt, streeploos schoon achterlaten. Doordat de steel bij dit systeem telescopisch verstelbaar is, is dit systeem geschikt voor iedereen.

Bij Schoonmaakgoeroe houden we van de kortste weg naar optimaal. Het Profiline superieur glasmop systeem is hier een voorbeeld van. Met weinig inspanning al je binnen-glas streeploos schoonmaken. Voor wat kleinere oppervlakken glas hebben we de ramenset superieur. Heb je echter veel m2 glas, of ga je bijvoorbeeld je glazen serre dak schoonmaken dan is het zemen van je ramen een serieuze klus. Dit systeem is hier speciaal voor ontwikkeld; het efficiënt schoonmaken van grotere oppervlakken glas binnen je huis of bedrijf.

De kortste weg naar schone ramen

De Profiline superieur glasmop is gemaakt van superieure kwaliteit microvezel.  Deze microvezel neemt met gemak vervuiling weg van het glas door hem rustig over het glas heen en weer te bewegen. Als je voor het eerst werkt met het microvezel glasmop systeem is het even uitproberen hoe vochtig je de glas mop maakt.

Met de sprayflacon spray je de glas mop lichtjes in met alleen water, meer dan dat heb je niet nodig. Heb je de mop correct vochtig gemaakt dan zie je dat er kleine druppeltjes water op het glas ontstaan terwijl je de mop rustig over het glas heen en weer beweegt. Het microvezel in de glas mop neemt het vuil van je glas weg, de hele fijne druppeltjes water die achterblijven drogen streeploos op.

Attentie: het glasmop systeem is alleen bedoeld voor je ramen en glas aan de binnenzijde van je huis of bedrijf. Gebruik het nooit voor je ramen buiten. Doordat er weinig water bij dit systeem wordt gebruikt zal het in combinatie met zand dat op je ramen buiten zit krassen op je glas veroorzaken. Voor het wassen van je ramen buiten adviseren we de ramen schoonmaken set.
Het Profiline superieur interieur en glas mop systeem bestaat uit:

Afhankelijk van de uitvoering:

  • 2 of 5 Profiline superieur glasmoppen 30 cm
  • 2 of 5 Profiline superieur interieurmoppen 30 cm

Extra informatie

Kwaliteit

Beter

Geschikt voor interieur

Huiskamer, Kantoor, Ramen, Slaapkamer

Geschikt voor ramen

Glas binnen, Spiegels

Mop breedte

30cm

In de uitvoering

met 10 moppen, met 4 moppen

New Product Tab

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Profiline superieur interieurmop en glasmop systeem” te beoordelen
glasmop interieurmop
Profiline superieur interieurmop en glasmop systeem
 127,00 204,50