Profiline excellent vloerreiniging systeem met 5 white magic moppen

 205,75

Voordelen Profiline excellent vloerreiniging systeem met 5 white magic moppen
  • Kostenbesparend: slechts 4 eurocent voor 30m2 vloer schoonmaken
  • White magic mop is kampioen vuil verwijderen
  • Professionele materialen uit Duitsland, A++ kwaliteit
  • Tijdsbesparend
Profiline excellent vloerreiniging systeem white magic bestaat uit:
  • professionele scandic telescoop steel met ergonomische greep 90-165cm
  • Scandic mopframe
  • 5 stuks Profiline excellent white magic moppen 28cm
  • Evika vloer reiniger eco met doseerpomp
  • maatbeker

Beschrijving

Profiline excellent vloerreiniging systeem met 5 white magic moppen

Het Profiline excellent vloerreiniging systeem met 5 white magic moppen is het ultieme systeem voor het schoonmaken van vloeren. Over vervuilingen op de vloer wordt wel eens gezegd dat deze er hardlopend vandoor gaan als ze de white magic mop zien aankomen. De reinigende kracht van de white magic mop is zo ongekend goed dat je hem bijvoorbeeld niet op hout dat in de was gezet is mag gebruiken. Voor andere vloeren is deze eigenschap juist een pluspunt. Onderhouden van je vloer zoals het bedoeld is, een vloer met een uitstraling zoals hij er uit dient te zien.  Op de instructievideo op Youtube kun je zien hoe je met dit systeem werkt.

Werken met het allerbeste wat er te koop is

Het Profiline excellent vloerreiniging systeem met 5 white magic moppen onderscheidt zich ten opzichte van andere systemen doordat er alleen maar gebruik wordt gemaakt van de allerbeste materialen. Dit systeem staat met kop en schouders boven welk ander vloer reiniging systeem dan ook. Over de gebruikte steel alleen al kan een hoofdstuk geschreven worden. De steel komt uit de keuken van Vermop Duitsland. Vermop staat er om bekend dat ze alleen voor het beste gaan, A++ kwaliteit.

De steel is telescopisch verstelbaar en is voorzien van een ergonomische bol. Deze bol zorgt ervoor dat de pols tijdens het moppen minder belast wordt. Dit is voor mensen die dagelijks vloeren schoonmaken natuurlijk bijzonder belangrijk. Voor mensen die alleen willen werken met het beste materiaal is de ergonomische bol gewoon een prettige grip die het schoonmaken van de vloer vereenvoudigt.

Kwaliteit van de gebruikte moppen is ongeëvenaard

De moppen die Vermop in het assortiment heeft hebben slechts één nadeel, dat is hun prijs. De prijs van de Vermop moppen ligt boven de prijs van andere moppen die er te koop zijn. De prijs van de Vermop mop is echter verklaarbaar. Nergens maar dan ook nergens is er bezuinigd. De moppen zijn handmatig genaaid en daardoor hoogwaardig afgewerkt. De moppen bestaan alleen maar uit hoogwaardige grondstoffen. Microvezel met een hoog vuilopnemend vermogen en een lange levensduur. Mensen die eenmaal gewerkt hebben met de white magic moppen willen nooit meer anders. Ze zijn hun prijs meer dan waard.

Extra informatie

Geschikt voor vloer

Arduin, Bamboe, Barcy, Basalt, Belgisch hardsteen, Beton, Blauwsteen, Boerderijvloer, Braziliaanse lei, Carrara, Chinees hardsteen, Chinese lei, DLW, Dubbel hardgebakken tegel, Epoxy vloer, Gelakt hout, Gelakt parket, Gietvloer, Granito, Hardsteen, Hoogglans vloer, Industriële vloer, Kalksteen, Keramisch, Keramisch parket, Keramische, Keukenvloer, Kunststof, Kurk, Lamel parket, Laminaat, Leisteen, Marmer, Marmer/graniet, Massengis, Natuursteen, Noors leisteen, Nora, Noraplan, Novilon, Parket, Plavuizen, Plavuizen/keramisch, Portugese lei, PU gietvloer, PVC/vinyl, Quickstep, Rosal, Rubber flooring, Rubber noppenvloer, Rubberen vloer, Solnhofer, Stalen vloer, Tarkett, Tegel, Tegelvloer, Terazzo, Travertin, Vietnamees leisteen, Vinyl, Witte steen

Kwaliteit

Best

Mop breedte

28cm

Reinigingsmethode

Vochtig (moppen/dweilen)

Geschikt voor badkamer

Vloer

Geschikt voor interieur

Vloer

Geschikt voor keuken

Vloer

Geschikt voor toilet

Vloer

New Product Tab

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Profiline excellent vloerreiniging systeem met 5 white magic moppen” te beoordelen

Anderen kochten ook...

white magic 5
Profiline excellent vloerreiniging systeem met 5 white magic moppen
 205,75