Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek blauw

 8,95

Voordelen Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek blauw
  • A++ professionele topkwaliteit, betere microvezeldoek dan deze is er niet te koop.
  • Ligt gemakkelijk in de hand
  • Vormvast
  • Kleurvast
  • Bedoeld voor toepassing binnen het interieur.
  • Nadrogen is niet nodig

 

Beschrijving

De Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek blauw is een doek die binnen de professionele schoonmaakbranche wordt gebruikt. Met name binnen ziekenhuizen door zijn hoog vuilopnemend vermogen. Het beste van het beste op microvezel gebied. Ongeëvenaarde kwaliteit voor jarenlang schoonmaken.

De softtronic 1 is een extreem absorberende en soepele microvezel-ultradoek met badstofachtige lussen. Dankzij de gebruikte microvezels is deze ook zonder schoonmaakmiddel uiterst reinigingsactief. De doek voelt tijdens het gebruik aangenaam stevig aan. Een belangrijk kenmerk van de doek is, dat hij kleurvast is en vele wasbeurten meegaat. Een weetje over softtronic 1 microvezeldoek is dat hij gecertificeerd is voor het schoonmaken van ultrareine zones, de zgn. Cleanrooms.

Waar is de Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek blauw geschikt voor;

De blauwe Softtronic 1 is geschikt voor het schoonmaken van o.a. tafels, glas, RVS, deuren, tegels en verder alle voorkomende materialen binnen het interieur.

Afmeting doek 32×32 cm 330 g/m2 75% Polyester-Microvezel, 25% Polyamide-Microvezel

Certificaat cleanrooms: EU GMP A/B; ISO 5 (DIN en ISO 14644-1)

Was microvezel nooit met wasverachter en was op minimaal 60 graden voor een lange levensduur van de doek.

Extra informatie

Afmeting

30×30

Besteleenheid

Per stuk

Kwaliteit

Best

Kleur

Blauw

Geschikt voor interieur

Huiskamer, Kantoor, Slaapkamer

Geschikt voor keuken

Afzuigkap, Keukenblok, Koelkast, Kookplaat, Oven

Geschikt voor microvezel

Interieur, Keuken, Ramen

New Product Tab

Hoe kan het dat doeken op een schoonmaakparty veel duurder zijn?

Op een schoonmaakparty zijn doeken veel duurder, zijn jouw doeken wel goed?

Op een schoonmaakparty zijn doeken veel duurderDeze vraag krijg ik best wel regelmatig in de app of via de mail.

Heel af en toe geef ik een informatieve party bij mensen thuis. Tijdens zo’n party geef ik bij de start aan dat er die avond niets gekocht kan worden. Ik wil niet dat er iemand aanwezig is die zich verplicht voelt wat te kopen. Uiteraard zijn de artikelen bij Schoonmaakgoeroe te koop, echter pas de volgende dag. Zo’n avond kan ik me helemaal uitleven in het geven van nuttige informatie over hoe je professionele schoonmaak technieken thuis kunt toepassen.

Tijdens de schoonmaak party die ik verzorg zijn er vaak mensen aanwezig die bij party’s van andere bedrijven materialen hebben aangeschaft. Als ik dan de opmerking krijg dat de doeken en de moppen van de concurrent veel duurder zijn, met daaraan gekoppeld de opmerking zijn jouw materialen dan wel goed, dan leg ik graag uit waar het prijsverschil vandaan komt.

Prijsverschil in microvezel uitgelegd

Bij menig ander bedrijf zijn er vele schakels die moeten verdienen aan een product. Een luxe bedrijfspand, wagenpark, directie en personeel in het buitenland daar begint het mee. De importeur in Nederland, de verkoopleider en de consulenten willen allemaal verdienen aan het microvezeldoekje.  Schoonmaakgoeroe betrekt zijn microvezeldoeken en moppen direct van de fabrikant en verkoopt deze rechtstreeks door aan de consument.

Het prijsverschil zit hem niet in verschil van kwaliteit. Alle stappen tussen fabricage en uiteindelijke verkoop bepalen de prijs. Die weg is bij Schoonmaakgoeroe kort. Tijdens een party maak ik wel eens het grapje als ik mijn doek €1,00 duurder maak, zal hij dan beter zijn?

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek blauw” te beoordelen
Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek blauw
Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek blauw
 8,95