Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 3 moppen en 2 stofwismoppen

 145,50

 Sterke punten Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 2 stofwismoppen

 • Complete set voor stofvrij maken vloer en schoonmaken vloer
 • Vloer wordt streeploos schoon en droogt snel
 • Geen gesjouw meer met emmers
 • Professionele kwaliteit
 • Met 1 ml schoonmaakmiddel 30m2 vloer schoonmaken
 • Niet meer wringen dus minder krachtinspanning
Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 2 stofwismoppen bestaat uit:
 • Ergonomische telescoopsteel 90-160cm
 • Mophouder 23cm
 • 3 Profiline basic mop 28cm
 • 2 Profiline basic stofwismop  28cm
 • Maatbeker
 • Vloerreiniger eco 500ml met doseerpomp

Beschrijving

Het Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 2 stofwismoppen is een complete set voor het schoonmaken van de meest voorkomende vloeren.

Het Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 2 stofwismoppen is het Profiline basic systeem compleet gemaakt met 2 stofwis moppen

Voordat een vloer wordt gereinigd is het belangrijk dat deze eerst stofvrij wordt gemaakt. Dit stofvrij maken van de vloer is belangrijk omdat het losse vuil zich aan de vloer gaat hechten als je het nat maakt. Dit losse vuil zal er dan uiteindelijk voor zorgen dat je vloer er na het schoonmaken streperig en vlekkerig uitziet. Ook zullen voegen eerder vervuilen.

Het stofvrij maken van een gladde vloer kun je natuurlijk doen met behulp van een stofzuiger. Het is echter makkelijker en efficiënter een vloer stofvrij te maken met behulp van een stofwis mop. De stofwis mop die bij dit systeem zit is een professionele stofwis mop gemaakt van microvezel pluche materiaal. Tijdens het stofwissen van de vloer wordt de mop statisch geladen waardoor hij het stof aan zich bindt. De vloer is na het stofwissen klaar om vochtig gereinigd te worden.

Na het wissen van de vloer aansluitend de vloer schoonmaken met het Profiline basic vloerreinigingssyseem 28cm

Het Profiline basic vloerreinigingssysteem  28cm is samengesteld uit materialen die door professionele schoonmakers worden gebruikt. De mop is gemaakt van A+ kwaliteit microvezel, hierdoor heeft het een gigantisch vuil opnemend vermogen. Vuil op de vloer wordt in combinatie met de ecologisch verantwoorde vloerreiniger moeiteloos weggenomen. Een stralend schone vloer is het resultaat. Een telescopisch verstelbare steel zorgt er voor dat het vloerreinigingssysteem op elke lichaamslengte afgesteld kan worden.

Kostenbesparing met het Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm

Het Profiline basic vloerreinigingssysteem is aan alle kanten voordelig. Door de professionele kwaliteit van de microvezels gaat de mop meer dan 200 wasbeurten mee. Voor het schoonmaken van 30m2 vloer wordt slechts 1 ml eco schoonmaakmiddel en 100 ml water gebruikt. Niet alleen voordeling voor je portemonnee maar ook nog eens gunstig voor het milieu. Waarom nog langer met emmers water lopen en een vies mopje werken als het veel gemakkelijker kan? Met dit vloerreiniging systeem van Schoonmaakgoeroe wordt schoonmaken van je vloer een prettige klus. Het systeem is geschikt voor het schoonmaken van vrijwel alle vocht bestendige vloeren. Bekijk hier het systeem in de praktijk.

 

Extra informatie

Besteleenheid

Per stuk

Kwaliteit

Goed

Mop breedte

28cm

Reinigingsmethode

Droog (stofwissen), Vochtig (moppen/dweilen)

Geschikt voor vloer

Beton, Gelakt parket, Gietvloer, Keukenvloer, Laminaat, Linoleum/marmoleum, Marmer/graniet, Natuursteen, Plavuizen/keramisch, Tegelvloer

Geschikt voor interieur

Vloer

New Product Tab

3 beoordelingen voor Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 3 moppen en 2 stofwismoppen

 1. 5 van 5

  Marjan

  Heel handig, want geen gehannes met emmers met water en echt heel mooi schoon. Je hebt maar weinig schoonmaakmiddel nodig en het resultaat is beter dan met de middelen die ik hiervoor gebruikte.

 2. 5 van 5

  Frank

  De laminaat mop werkt lekker licht en ik hoef met mijn 1m95 niet voorover te staan. Hierdoor ga ik het waarschijnlijk beter bijhouden. Daarnaast wordt het prima schoon.
  De stofwisser haalt heel veel stof van de vloer. Daar schrok ik wel een beetje van, want ik probeer het goed stofvrij te houden i.v.m. een huismijt allergie.
  Heel tevreden.

 3. 5 van 5

  Anita

  Met deze set wordt het schoonmaken van je vloer elke keer een feestje. Even stofwissen en moppen en je vloer is in notime schoon. Geen gedoe meer met emmers. Zelf gebruik ik 1 mop icm sanitairspray voor de wanden van onze nieuwe badkamer, de tegels glimmen je tegemoet. Je staat versteld hoe makkelijk schoonmaken wordt met de producten van de Schoonmaakgoeroe. Ik ben erg blij dat ik deze site ontdekt heb.

Een beoordeling toevoegen

Anderen kochten ook...

Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 3 moppen en 2 stofwismoppen
Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 3 moppen en 2 stofwismoppen
 145,50