Filter zoekresultaat

Oeps, dit product is niet meer beschikbaar.

Schoonmaakgoeroe helpt je graag verder met een van de volgende producten.

Winkel

Winkel in ons complete assortiment schoonmaakproducten

Klik op een afbeelding of een productgroep: microvezeldoeken | miniwringers,

of kies wat je wilt schoonmaken: badkamer | toilet | vloer | ramen | interieur | keuken | bedrijf.

Schoonmaakproducten van de Schoonmaakgoeroe

De Schoonmaakgoeroe vindt dat schoonmaken zo makkelijk mogelijk moet zijn. En met professionele producten maak je nu eenmaal veel makkelijker schoon.
De Schoonmaakgoeroe heeft de juiste producten in het assortiment voor thuis en op kantoor. Zo hebben we bijvoorbeeld:

Microvezeldoeken

Wist je dat de ene microvezeldoek de andere niet is? En dat bij het gebruik van een goede kwaliteit microvezeldoek desinfectie in verreweg de meeste gevallen overbodig is? Daarnaast maken onze microvezeldoeken het schoonmaken een stuk makkelijker. Vuil wordt door de doek opgenomen en gaat er in de wasmachine weer uit. We hebben verschillende kwaliteiten microvezeldoeken in ons assortiment. Ook zijn ze leverbaar in verschillende kleuren zodat je de doeken voor het sanitair bijvoorbeeld apart kan houden van de doeken voor je keuken. O, en heb je onze microvezel afstofhandschoenen al gezien? Bekijk alle microvezeldoeken hier ➝

Miniwringers

Ongemerkt wring je per dag heel wat keren een doekje uit. Als het goed is, dan gaat dat inderdaad ongemerkt. Ervaar je echter een beperking door bijvoorbeeld het carpaal tunnelsyndroom of reumatische aandoeningen dan is het uitwringen van een schoonmaakdoekje een pijnlijke of zelfs onmogelijke handeling.

Om weer zonder pijn een doekje uit te kunnen wringen of om klachten te voorkomen is er de Rian miniwringer. Er zijn veel soorten en maten wringers te koop, vaak met een slecht wring resultaat of in het algemeen slechte kwaliteit. Dit is met de Rian miniwringer wel anders. Met de Rian miniwringer ben je verzekerd van een wringer gebouwd met degelijke onderdelen, goed voor jarenlang goed wring resultaat. De doekjes komen altijd met een constante juiste vochtigheid uit de wringer. Bekijk de miniwringers hier ➝

kennisbank handleidingen schoonmaakproducten

Producten om je badkamer of toilet schoon te maken

Wil je met goed resultaat je badkamer schoonmaken of je toilet schoonmaken? Zoek dan niet verder. Met de producten van de Schoonmaakgoeroe maak je je badkamer echt goed schoon. Zo heeft de Schoonmaakgoeroe naast een goede ontvetter, ontkalker en microbiologische sanitairreiniger ook de juiste microvezeldoekjes in het assortiment.
Bekijk de schoonmaakproducten badkamer ➝
Bekijk de schoonmaakproducten toilet ➝

Daarnaast kun je op de pagina badkamer schoonmaken lezen hoe je je sanitair schoonmaakt als een professional. Ook bieden wij handleidingen om als stappenplan badkamer schoonmaken te gebruiken.

Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 2 moppen

 98,80

 Sterke punten Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 2 moppen

  • Vloer wordt streeploos schoon en droogt snel
  • Geen gesjouw meer met emmers
  • Professionele kwaliteit
  • Met 1 ml schoonmaakmiddel 30m2 vloer schoonmaken
  • Niet meer wringen dus minder krachtinspanning
Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 2 moppen bestaat uit:
  • Ergonomische telescoopsteel 90-160cm
  • Mophouder 23cm
  • 2 Profiline basic mop 28cm
  • Maatbeker
  • Vloerreiniger eco 500ml met doseerpomp

Beschrijving

Het Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 2 moppen is samengesteld uit materialen die door professionele schoonmakers worden gebruikt. De mop bijvoorbeeld is gemaakt van A kwaliteit microvezel, hierdoor heeft het een gigantisch vuil opnemend vermogen. Vuil op de vloer wordt in combinatie met de ecologisch verantwoorde vloerreiniger moeiteloos weggenomen. Een stralend schone vloer is het resultaat. Een telescopisch verstelbare steel zorgt er voor dat het vloerreinigingssysteem op elke lichaamslengte afgesteld kan worden waardoor werken met een kromme rug wordt voorkomen.

Kostenbesparing met het Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 2 moppen

Het Profiline eco vloerreinigingssysteem is aan alle kanten voordelig. Doordat er professionele microvezels in de mop zijn verwerkt gaat de mop meer dan 200 wasbeurten mee. Voor het schoonmaken van 30m2 vloer wordt slechts één ml eco schoonmaakmiddel en 100 ml water gebruikt. Naast dat dit systeem voordelig is voor je portemonnee is het ook nog eens gunstig voor het milieu. Waarom zou je nog langer met emmers water lopen en met een vies mopje werken als het veel makkelijker kan? Met dit vloerreiniging systeem van Schoonmaakgoeroe wordt schoonmaken van je vloer immers een prettige klus. Het systeem is geschikt voor het schoonmaken van vrijwel alle vocht bestendige vloeren. Bekijk hier het systeem in de praktijk.

Extra informatie

Besteleenheid

Mop breedte

Kwaliteit

Reinigingsmethode

Geschikt voor vloer

, , , , , , , , ,

Geschikt voor badkamer

Geschikt voor interieur

Geschikt voor keuken

Geschikt voor toilet

New Product Tab

Wat is de kwaliteit van het Profiline basic vloerreinigingssysteem?

Het Profiline basis vloerreinigingssysteem is de instap kwaliteit. Basic wil zeggen dat het ons budget systeem is. Basic is overigens een professionele kwaliteit moppen die met kop en schouders uitsteekt boven een huishoudelijke kwaliteit die je in de winkel koopt.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 2 moppen” te beoordelen

Anderen kochten ook...

Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 2 moppen
Profiline basic vloerreinigingssysteem 28cm met 2 moppen
 98,80