Filter zoekresultaat

Oeps, dit product is niet meer beschikbaar.

Schoonmaakgoeroe helpt je graag verder met een van de volgende producten.

Winkel

Winkel in ons complete assortiment schoonmaakproducten

Klik op een afbeelding of een productgroep: microvezeldoeken | miniwringers,

of kies wat je wilt schoonmaken: badkamer | toilet | vloer | ramen | interieur | keuken | bedrijf.

Schoonmaakproducten van de Schoonmaakgoeroe

De Schoonmaakgoeroe vindt dat schoonmaken zo makkelijk mogelijk moet zijn. En met professionele producten maak je nu eenmaal veel makkelijker schoon.
De Schoonmaakgoeroe heeft de juiste producten in het assortiment voor thuis en op kantoor. Zo hebben we bijvoorbeeld:

Microvezeldoeken

Wist je dat de ene microvezeldoek de andere niet is? En dat bij het gebruik van een goede kwaliteit microvezeldoek desinfectie in verreweg de meeste gevallen overbodig is? Daarnaast maken onze microvezeldoeken het schoonmaken een stuk makkelijker. Vuil wordt door de doek opgenomen en gaat er in de wasmachine weer uit. We hebben verschillende kwaliteiten microvezeldoeken in ons assortiment. Ook zijn ze leverbaar in verschillende kleuren zodat je de doeken voor het sanitair bijvoorbeeld apart kan houden van de doeken voor je keuken. O, en heb je onze microvezel afstofhandschoenen al gezien? Bekijk alle microvezeldoeken hier ➝

Miniwringers

Ongemerkt wring je per dag heel wat keren een doekje uit. Als het goed is, dan gaat dat inderdaad ongemerkt. Ervaar je echter een beperking door bijvoorbeeld het carpaal tunnelsyndroom of reumatische aandoeningen dan is het uitwringen van een schoonmaakdoekje een pijnlijke of zelfs onmogelijke handeling.

Om weer zonder pijn een doekje uit te kunnen wringen of om klachten te voorkomen is er de Rian miniwringer. Er zijn veel soorten en maten wringers te koop, vaak met een slecht wring resultaat of in het algemeen slechte kwaliteit. Dit is met de Rian miniwringer wel anders. Met de Rian miniwringer ben je verzekerd van een wringer gebouwd met degelijke onderdelen, goed voor jarenlang goed wring resultaat. De doekjes komen altijd met een constante juiste vochtigheid uit de wringer. Bekijk de miniwringers hier ➝

kennisbank handleidingen schoonmaakproducten

Producten om je badkamer of toilet schoon te maken

Wil je met goed resultaat je badkamer schoonmaken of je toilet schoonmaken? Zoek dan niet verder. Met de producten van de Schoonmaakgoeroe maak je je badkamer echt goed schoon. Zo heeft de Schoonmaakgoeroe naast een goede ontvetter, ontkalker en microbiologische sanitairreiniger ook de juiste microvezeldoekjes in het assortiment.
Bekijk de schoonmaakproducten badkamer ➝
Bekijk de schoonmaakproducten toilet ➝

Daarnaast kun je op de pagina badkamer schoonmaken lezen hoe je je sanitair schoonmaakt als een professional. Ook bieden wij handleidingen om als stappenplan badkamer schoonmaken te gebruiken.

Profiline basic stofwis systeem 45cm

 74,25

Sterke punten Profiline basic stofwis systeem 45cm
  • Professionele A kwaliteit.
  • Ergonomisch verstelbare steel.
  • Geschikt voor stofwissen van harde vloeren zonder voegen.
  • Groot stof bindend vermogen.
  • Snel en makkelijk verwisselbaar dankzij klittenband bevestiging
Het Profiline basic stofwis systeem 45cm bestaat uit:
  • Telescoopsteel ergo 90-160 cm 
  • Mopplaat 40cm
  • Profiline basic stofwis mop 45 cm

Uitverkocht

Beschrijving

Profiline basic stofwis systeem 45cm is speciaal bedoeld voor het droog reinigen van harde gesloten vloeren zoals linoleum, kurk, vinyl en parket. Met droog reinigen wordt bedoeld het stofwissen van de vloer.

Stofwis je vloer met het Profiline basic stofwis systeem 45cm voordat je hem gaat dweilen/moppen

Voordat je een vloer gaat dweilen of moppen is het belangrijk dat je hem stofvrij maakt. Indien je dat niet doet zal je vloer niet streeploos opdrogen na het schoonmaken. Ook zal het losse vuil zich hechten aan je vloer als het nat is geweest. Het stofwis systeem eco is je ideale hulpmiddel voor het stof vrij maken van je vloeren. De microvezel stofwis mop heeft een hoog stofbindend vermogen waardoor je vele m2 stofvrij kunt maken. De steel die bij dit stofwis systeem wordt geleverd is telescopisch verstelbaar en voorzien van een zogenaamde ergonomische bol. Doordat de steel telescopisch instelbaar is kun je werken met materiaal dat afgestemd is op jouw lengte. Daarbij zorgt de ergobol er voor dat je met minder belasting voor je polsen je vloer stofvrij kunt maken.

Extra informatie

Besteleenheid

Kwaliteit

Mop breedte

Reinigingsmethode

Geschikt voor vloer

, , , , , ,

Geschikt voor interieur

New Product Tab

Is het Profiline basic stofwis systeem geschikt voor alle vloeren?

Het Profiline basic stofwis systeem is geschikt voor harde vlakke vloeren. Vloeren met voegen of ruwe vloeren zijn niet geschikt om stof te wissen. Het is beter deze te stofzuigen. Laminaat, linoleum en bijvoorbeeld gietvloeren zijn uitermate geschikt om stof te wissen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Profiline basic stofwis systeem 45cm” te beoordelen

Anderen kochten ook...