Filter zoekresultaat

Oeps, dit product is niet meer beschikbaar.

Schoonmaakgoeroe helpt je graag verder met een van de volgende producten.

Winkel

Winkel in ons complete assortiment schoonmaakproducten

Klik op een afbeelding of een productgroep: microvezeldoeken | miniwringers,

of kies wat je wilt schoonmaken: badkamer | toilet | vloer | ramen | interieur | keuken | bedrijf.

Schoonmaakproducten van de Schoonmaakgoeroe

De Schoonmaakgoeroe vindt dat schoonmaken zo makkelijk mogelijk moet zijn. En met professionele producten maak je nu eenmaal veel makkelijker schoon.
De Schoonmaakgoeroe heeft de juiste producten in het assortiment voor thuis en op kantoor. Zo hebben we bijvoorbeeld:

Microvezeldoeken

Wist je dat de ene microvezeldoek de andere niet is? En dat bij het gebruik van een goede kwaliteit microvezeldoek desinfectie in verreweg de meeste gevallen overbodig is? Daarnaast maken onze microvezeldoeken het schoonmaken een stuk makkelijker. Vuil wordt door de doek opgenomen en gaat er in de wasmachine weer uit. We hebben verschillende kwaliteiten microvezeldoeken in ons assortiment. Ook zijn ze leverbaar in verschillende kleuren zodat je de doeken voor het sanitair bijvoorbeeld apart kan houden van de doeken voor je keuken. O, en heb je onze microvezel afstofhandschoenen al gezien? Bekijk alle microvezeldoeken hier ➝

Miniwringers

Ongemerkt wring je per dag heel wat keren een doekje uit. Als het goed is, dan gaat dat inderdaad ongemerkt. Ervaar je echter een beperking door bijvoorbeeld het carpaal tunnelsyndroom of reumatische aandoeningen dan is het uitwringen van een schoonmaakdoekje een pijnlijke of zelfs onmogelijke handeling.

Om weer zonder pijn een doekje uit te kunnen wringen of om klachten te voorkomen is er de Rian miniwringer. Er zijn veel soorten en maten wringers te koop, vaak met een slecht wring resultaat of in het algemeen slechte kwaliteit. Dit is met de Rian miniwringer wel anders. Met de Rian miniwringer ben je verzekerd van een wringer gebouwd met degelijke onderdelen, goed voor jarenlang goed wring resultaat. De doekjes komen altijd met een constante juiste vochtigheid uit de wringer. Bekijk de miniwringers hier ➝

kennisbank handleidingen schoonmaakproducten

Producten om je badkamer of toilet schoon te maken

Wil je met goed resultaat je badkamer schoonmaken of je toilet schoonmaken? Zoek dan niet verder. Met de producten van de Schoonmaakgoeroe maak je je badkamer echt goed schoon. Zo heeft de Schoonmaakgoeroe naast een goede ontvetter, ontkalker en microbiologische sanitairreiniger ook de juiste microvezeldoekjes in het assortiment.
Bekijk de schoonmaakproducten badkamer ➝
Bekijk de schoonmaakproducten toilet ➝

Daarnaast kun je op de pagina badkamer schoonmaken lezen hoe je je sanitair schoonmaakt als een professional. Ook bieden wij handleidingen om als stappenplan badkamer schoonmaken te gebruiken.

Profiline basic interieurmop systeem met 2 moppen

 78,25

Sterke punten Profiline basic interieurmop systeem met 2 moppen
  • Ideaal voor het makkelijk schoonmaken van tafels, deuren en wanden
    Neemt met gemak vuil op
    Licht in gebruik
    Professioneel materiaal, dus lange levensduur

Uitverkocht

Categorie: Tag:

Beschrijving

Profiline basic interieurmop systeem met 2 moppen

Het Profiline basic interieurmop systeem met 2 moppen is bedoeld voor het makkelijker en ergonomisch schoonmaken van: (vergader)tafels, deuren, kasten, gladde waterbestendige wanden en en bijvoorbeeld balies. De mop wordt met klittenband (velcro) bevestigd op de telescopisch verstelbare steel met daaraan bevestigd het mopplaatje. Het systeem is er voor bedoeld je arm te verlengen. Voor het schoonmaken van hoge deuren, kasten en bijvoorbeeld tegelwanden heb je geen trapje meer nodig. Het systeem is ook uiterst geschikt voor het schoonmaken van vergadertafels.

Om de hele vergadertafel te kunnen schoonmaken ga je, als je met een gewone doek werkt, automatisch krom staan om bij het midden van de vergadertafel te komen. Met de interieurmop, die werkt als een verlengde arm, behoort krom staan tot het verleden. Als je werkt als professioneel schoonmaker dan zul je uit ervaring weten dat schoonmaken zwaar werk is. Je kunt je werk een stuk lichter maken door te werken met het interieurmop systeem, je kunt er in ieder geval rug en pols-klachten mee voorkomen.

Het Profiline basic interieurmop systeem met 2 moppen is het ideale systeem voor schoonmaken van grote oppervlakken

Het systeem wordt gemaakt voor de professionele schoonmaakbranche. Een professional neemt alleen maar genoegen met het beste. Goed materiaal bespaart tijd, werkt lichter en is op de lange duur economisch. De mop is getest op minimaal 200 keer wassen. Zet dat af tegen goedkoper materiaal dan is dit systeem prijstechnisch veel gunstiger. Normaal gesproken zijn dit soort materialen niet beschikbaar voor een particulier. Via deze webshop kun je nu óók thuis met het beste materiaal schoonmaken.

Schoonmaken van het interieur wordt een plezier met het interieurmop systeem

De gedachte achter dit systeem is dat schoonmaken efficiënt en licht uitgevoerd moet kunnen worden. De microvezels in de in dit systeem gebruikte mop zijn speciaal ontwikkeld voor het optimaal schoonmaken van alle gladde en vlakke oppervlakken binnen het interieur. Deze professionele mop kan gebruikt worden voor het verwijderen van vele soorten vuil. Hierbij kun je denken aan het verwijderen van vingertasten, vetaanslag, nicotine en andere atmosferische vervuiling. De mop wordt licht vochtig gemaakt voor gebruik. Wordt de mop droog tijdens het gebruik dan kan hij, mits nog niet ernstig vervuild, opnieuw vochtig gemaakt worden.

Wasadvies: de interieurmop na gebruik op minimaal 60 graden wassen en gebruik geen wasverzachter.

Het Profiline basic interieurmop systeem met 2 moppen bestaat uit:

– Ergonomisch telescopisch verstelbare steel 90-160 cm
– Mop frame 23 cm, met kliksysteem te bevestigen op de steel
– 2 Profiline basic interieurmoppen 28 cm

Extra informatie

Besteleenheid

Kwaliteit

Mop breedte

Geschikt voor interieur

, , ,

Geschikt voor ramen

Geschikt voor keuken

New Product Tab

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Profiline basic interieurmop systeem met 2 moppen” te beoordelen

Anderen kochten ook...