Profiline basic interieurmop systeem korte steel met 5 moppen

 105,00

Profiline basic interieurmop systeem korte steel met 5 moppen

  • Compleet systeem voor het makkelijk schoonmaken van tafels, deuren en wanden
  • Neemt met gemak vuil op
  • Licht in gebruik
  • Professioneel materiaal, dus lange levensduur

Beschrijving

Het Profiline basic interieurmop systeem korte steel met 5 moppen is een compleet systeem voor het makkelijker en ergonomisch schoonmaken van: (vergader)tafels, deuren, kasten, gladde waterbestendige wanden en en bijvoorbeeld balies. De mop wordt met klittenband (velcro) bevestigd op de telescopisch verstelbare steel met daaraan bevestigd het mopplaatje. Het systeem is er voor bedoeld je arm als het ware te verlengen. Voor het schoonmaken van hoge deuren, kasten en bijvoorbeeld tegelwanden heb je geen trapje meer nodig. Het systeem is ook uiterst geschikt voor het schoonmaken van vergadertafels. Om de hele vergadertafel te kunnen schoonmaken ga je, als je met een gewone doek werkt, automatisch krom staan om bij het midden van de vergadertafel te komen. Met de interieurmop, die werkt als een verlengde arm, behoort krom staan tot het verleden.  Als je werkt als professioneel schoonmaker dan zul je uit ervaring weten dat schoonmaken zwaar werk is. Je kunt je werk een stuk lichter maken door te werken met het  interieurmop systeem, je kunt er in ieder geval rug en pols-klachten mee voorkomen.

Het Profiline basic interieurmop systeem; professioneel gereedschap nu ook voor thuis

Het systeem wordt gemaakt voor de professionele schoonmaakbranche. Een professional neemt alleen maar genoegen met het beste. Goed materiaal bespaart tijd, werkt lichter en is op de lange duur economisch. De mop is getest op minimaal 200 keer wassen. Zet dat af tegen goedkoper materiaal dan is dit systeem prijstechnisch veel gunstiger. Normaal gesproken zijn dit soort materialen niet beschikbaar voor een particulier. Via deze webshop kun je nu óók thuis met het beste materiaal schoonmaken.

Schoonmaken van het interieur wordt een plezier met het interieurmop systeem

De gedachte achter dit systeem is dat schoonmaken efficiënt en licht uitgevoerd moet kunnen worden. De microvezels in de in dit systeem gebruikte mop zijn speciaal ontwikkeld voor het optimaal schoonmaken van alle gladde en vlakke oppervlakken binnen het interieur. Deze professionele mop kan gebruikt worden voor het verwijderen van vele soorten vuil. Hierbij kun je denken aan het verwijderen van vingertasten, vetaanslag, nicotine en andere atmosferische vervuiling. De mop wordt licht vochtig gemaakt voor gebruik. Wordt de mop droog tijdens het gebruik dan kan hij, mits nog niet ernstig vervuild, opnieuw vochtig gemaakt worden.

Wasadvies: de interieurmop na gebruik op minimaal 60 graden wassen en gebruik geen wasverzachter.

Het Profiline basic interieurmop systeem korte steel met 5 moppen bestaat uit:

–  Ergonomisch telescopisch verstelbare steel 60-98 cm
–  Mop frame 23 cm, met kliksysteem te bevestigen op de steel
–  5 Profiline basic interieurmoppen 28 cm

Extra informatie

Besteleenheid

Per stuk

Kwaliteit

Goed

Mop breedte

28cm

Geschikt voor interieur

Huiskamer, Kantoor, Slaapkamer

New Product Tab

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Profiline basic interieurmop systeem korte steel met 5 moppen” te beoordelen

Anderen kochten ook...

Profiline basic interieurmop systeem korte steel met 5 moppen
Profiline basic interieurmop systeem korte steel met 5 moppen
 105,00