Filter zoekresultaat

Keuken set plus

 65,00

Voordelen keuken set plus

 • 5 gratis schuursponsen
 • Jouw complete oplossing voor het schoonmaken van je keuken
 • Effectieve reiniging
 • Tijdbesparend
 • Professioneel

  Beschrijving

  De ultieme set voor het schoonmaken van je keuken

  Wil je je keuken weer laten stralen? Ben je op zoek naar een volledige oplossing om je keuken grondig schoon te maken? Dan is je zoektocht veranderd in gevonden: de keuken set plus. De professionele producten in deze set zijn alles wat je nodig hebt om je keuken weer brandschoon te krijgen en vooral te houden.

  Je keuken als uitdaging

  Het schoonmaken van je keuken kan een uitdagende taak zijn. Vetvlekken, aangekoekt vuil en een vuile spoelbak laten je keuken er er vies en onhygiënisch uitzien. Met de keuken set plus heb je een complete oplossing voor het schoonmaken van de keuken. Deze set bevat verschillende schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen zoals microvezeldoeken die zijn ontworpen om hardnekkig vuil en vet effectief te verwijderen.

  Voordelen keuken set plus

  De keuken schoonmaken set plus biedt verschillende voordelen waarmee het een essentieel hulpmiddel is voor het schoonmaken van je keuken. Enkele belangrijke voordelen zijn:

  1. Alles-in-één oplossing: Met de keuken schoonmaken set plus heb je alle benodigde gereedschappen en reinigingsmiddelen binnen handbereik. Geen gedoe meer met het zoeken naar geschikte producten en hulpmiddelen, want de set bevat alles wat je nodig hebt om je hele keuken grondig schoon te maken.
  2. Effectieve reiniging: De schoonmaakmiddelen en hulpmaterialen in de set zijn speciaal ontworpen om effectief hardnekkig vuil en vetaanslag te verwijderen. Ze kunnen worden gebruikt op verschillende oppervlakken in de keuken, zoals het aanrecht, fornuis, gootsteen en tegels.
  3. Tijdbesparend: Met de keuken schoonmaken set plus verkort je je schoonmaaktijd aanzienlijk. De professionele reinigingsmiddelen, schuursponsen en microvezeldoeken zijn bijzonder efficiënt en zorgen ervoor dat je snel resultaten boekt.
  4. Duurzaamheid en langdurig gebruik: De keuken schoonmaken set is gemaakt van hoogwaardige materialen die geschikt zijn voor regelmatig gebruik. Dit zorgt ervoor datje investering lang meegaat en je keer op keer kunt genieten van een schone keuken.

  De set bestaat uit:

  •  5 gratis schuursponsen
  •  1 fles Evika ontvetter
  •  1 pot reinigingspasta
  •  1 professionele sprayflacon
  •  5 Profiline microvezeldoeken superieur

  Extra informatie

  Kwaliteit

  Te gebruiken voor

  , , , , ,

  New Product Tab

  Is de keuken set plus geschikt voor alle soorten oppervlakken in de keuken?

  Nee, er zijn oppervlakken die niet geschikt zijn. De keuken set plus is geschikt voor vele oppervlakken in de keuken, zoals de meeste aanrechtbladen, fornuizen, afzuigkappen, tegels en spoelbakken. Het is echter altijd aan te raden om de producten op een klein, onopvallend gebied te testen voordat u ze op het volledige oppervlak gebruikt.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Wees de eerste om “Keuken set plus” te beoordelen
  keuken set plus
  Keuken set plus
   65,00