Filter zoekresultaat

Excellent softtronic 1 microvezeldoek rood

 8,95

De excellent softtronic microvezeldoek rood is high end topkwaliteit, vormvast, kleurvast en ligt gemakkelijk in de hand. Doel: toepassing binnen het sanitair. Nadrogen is niet nodig. 32x32cm

Op voorraad

Beschrijving

De Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek rood is een doek die binnen de professionele schoonmaakbranche wordt gebruikt. Met name binnen ziekenhuizen door zijn hoog vuilopnemend vermogen. Het beste van het beste op microvezel gebied. Ongeëvenaarde kwaliteit voor jarenlang schoonmaken.

De Softtronic 1 is een extreem absorberende en soepele microvezel-ultradoek met badstofachtige lussen. Dankzij de gebruikte microvezels is deze ook zonder schoonmaakmiddel uiterst reinigingsactief. De doek voelt tijdens het gebruik aangenaam stevig aan. Een belangrijk kenmerk van de doek is, dat hij kleurvast is en vele wasbeurten meegaat. Een weetje over Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek is dat hij gecertificeerd is voor het schoonmaken van ultrareine zones, de zgn. Cleanrooms.

Waar is de Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek rood geschikt voor;

De rode Softtronic 1 is geschikt voor het schoonmaken van o.a. toiletten, wastafels, baden, tegels en verder alle voorkomende materialen binnen het sanitair.

Afmeting doek 32×32 cm 330 g/m2 75% Polyester-Microvezel, 25% Polyamide-Microvezel

Certificaat cleanrooms: EU GMP A/B; ISO 5 (DIN en ISO 14644-1)

Was microvezel nooit met wasverachter en was op minimaal 60 graden voor een lange levensduur van de doek. Was de doek de eerste paar keer apart, doek kan in het begin kleur afgeven.

Extra informatie

Kwaliteit

Kleur

Besteleenheid

, ,

Afmeting

Geschikt voor badkamer

, , ,

Geschikt voor toilet

, ,

Geschikt voor microvezel

,

New Product Tab

Waarom is de Softtronic microvezeldoek duurder dan de andere doeken in jouw shop?

De Softtronic 1 microvezeldoek is de absolute top qua microvezel. Nergens is er bespaard op de kwaliteit van deze doek, het vuilopnemend vermogen van deze doek is ongeëvenaard. Als je het met deze doek niet schoonkrijgt, is er geen microvezeldoek waar dit wel mee lukt (zonder het oppervlak te beschadigen).

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Excellent softtronic 1 microvezeldoek rood” te beoordelen

Anderen kochten ook...

Profiline excellent softtronic 1 microvezeldoek rood
Excellent softtronic 1 microvezeldoek rood
 8,95