Filter zoekresultaat

Grootmoeder praat, Schoonmaakgoeroe weet raad!

Schoonmaken oude tegelvloer

Vraag over schoonmaken van een vloer

Deze vraag kwam over het schoonmaken van een oude tegelvloer

Beste zou ik dit nog probere krijgen en hoe? Ondertussen al 3 keer geschuurd met een product doe de winkel ons aanrader ik zie verschil maar nog lang niet proper.

Beste zou ik dit nog probere krijgen en hoe? Ondertussen al 3 keer geschuurd met een product doe de winkel ons aanrader ik zie verschil maar nog lang niet prope

Professioneel advies

Schoonmaken oude tegelvloer advies Schoonmaakgoeroe

Wat op de foto van de vloer te zien is, is dat er een waslaag op de vloer lijkt te zitten. Het ziet er naar uit dat deze was over een vuile vloer heen is gesmeerd. Het vuil is dus opgesloten onder een waslaag. Daardoor is het vuil niet bereikbaar en lastig te verwijderen.

Voor het verwijderen van een waslaag heb je een stripper nodig. Dit is een product met een hoge alkaliteit en vaak gevaarlijk bij ondeskundig gebruik. In dit geval heb ik de mevrouw die de vraag stelde geadviseerd een schoonmaakbedrijf in te schakelen om deze vloer weer schoon te krijgen.

Aanvullend advies vloer schoonmaken

Als je ooit gaat besluiten een vloer te voorzien van een polymeer of was laag zorg er dan altijd voor dat je vloer schoon is. Vuil dat onder een waslaag opgesloten is kun je niet simpel verwijderen en zal een grote storende factor zijn in de uitstraling van je vloer.

Praat mee:

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00