Filter zoekresultaat

Grootmoeder praat, Schoonmaakgoeroe weet raad!

Kalk in de badkamer

Badkamer en het verwijderen van kalk

Kalk in de badkamer, hoe krijg ik dat weg?

Deze vraag kreeg ik zo net via de mail binnen. Voordat ik hier antwoord op geef ga ik eerst eens speuren op fora wat ik zoal tegenkom:

  • De eerste leuke die ik tegenkom is dat ik het oppervlak met glansspoelmiddel moet insmeren en 10 minuten moet laten inwerken. Afspoelen en ik ben van alle kalk verlost, wordt me beloofd. Ik heb het uitgeprobeerd. En wat denk je?…..
  • Je douchewand afspuiten met de douchekop met 60 graden water dan zou mijn kalk weg zijn. Ook uitgeprobeerd. Je weet tenslotte maar nooit.
  • Kalk verdwijnt als sneeuw voor de zon als ik mijn douchewand zou insmeren met cola. Ook uitgeprobeerd. En wat denk je?…. Nou kan het natuurlijk zijn dat ik Coca Cola had moeten gebruiken. Ik deed het met Pepsi. Weet iemand nog een leuk mixdrankje voor me voor het restant cola dat ik nog heb.
  • En ja hoor daar was hij weer; Dikke bleek. Wat moet ik daar nog over zeggen behalve dat dikke bleek of bleekwater geen schoonmaakmiddel is, laat staan een ontkalker.

Ik vraag me echt af waarom er dit soort tips zijn. Misschien doe ik iets verkeerd? Het lukt mij echter niet om kalk te verwijderen met dergelijke tips.

Als een professional je badkamer ontkalken

Schoonmaakgoeroe over je badkamer en het verwijderen van kalk

Geloof me kalk in je badkamer kan best een lastig probleem zijn of beter gezegd een uitdaging. Het probleem is voornamelijk het beeld dat reclames ons doen geloven. Je spuit een middeltje op en met een glimlach spuit je het weer af. In een handomdraai is je badkamer weer vrij van kalk. De waarheid is anders net zoals heel veel huishoudelijke tips niet werken.

Het verwijderen van kalk uit je badkamer is een klusje dat je serieus moet aanpakken. Het vraagt om een goede manier van werken om uiteindelijk van een schone en kalkvrije badkamer te genieten. Evika sanitair set met 5 gratis schuursponsen

Bij schoonmaakgoeroe halen we goede resultaten met de sanitair set voor het grondig reinigen van de badkamer. Op onze instructie pagina badkamer ontkalken lees je hoe je als een professional je badkamer ontkalkt.

Praat mee:

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00