Filter zoekresultaat

Grootmoeder praat, Schoonmaakgoeroe weet raad!

Inductie kookplaat schoonmaken

Hoe kan je het beste een inductie kookplaat schoonmaken?

Op allerlei blogs komen tips voorbij over het schoonmaken van je inductie kookplaat. Naast goede adviezen. staan er ook tips tussen over schoonmaken met groene zeep, vloeibaar schuurmiddel en schoonmaakazijn. Uiteraard staat het je vrij deze adviezen op te volgen. Je zult er echter achterkomen dat als je groene zeep gebruikt er een waas over je kookplaat komt. Schuurmiddel kan je kookplaat beschadigen en schoonmaakazijn gebruik je als ontkalker en dat heb je niet nodig op je inductie kookplaat.

inductie kookplaat schoonmaken nooit met groene schuurspons

Ergens werd het advies gegeven de kookplaat schoon te maken met een schuurspons. Daarbij stond afgebeeld een groene schuurspons. Gebruik deze nooit!, ze beschadigen je kookplaat.

Inductie kookplaat schoonmaken zoals Schoonmaakgoeroe het doet

Voor het schoonmaken van je inductie kookplaat zeggen we bij Schoonmaakgoeroe: houd het simpel. Als je kookplaat is afgekoeld dan kun je met een vochtige professionele microvezeldoek je inductie plaat schoonmaken. Is je plaat heel vet dan zou je eerst een ontvetter kunnen gebruiken. De keuken schoonmaken set is een ideale set in je keuken.

Aangekoekt vuil op je inductie kookplaat verwijderen

Het kan zijn dat er hardnekkige vervuiling op je inductie kookplaat vast gekoekt zit. Voor het verwijderen van deze vervuiling is de Evika Reinigingspasta een ideaal hulpmiddel.

reinigingspasta

Een tijdje terug stuurde een klant twee foto’s. Één van voor het schoonmaken en één van na het reinigen met de reinigingspasta

Voor:

Inductie kookplaat schoonmaken

Na:

Inductie kookplaat schoonmaken

Praat mee:

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00