Filter zoekresultaat

Grootmoeder praat, Schoonmaakgoeroe weet raad!

bekijk alles van oma

Verkoopt Schoonmaakgoeroe Glorix hygiënische doekjes?

Vraag van klant over hygiënische doekjes

Ik ontving vorige week een mail van een klant of we bij Schoonmaakgoeroe Glorix hygiënische doekjes verkopen. Ze had ergens een video gezien waarin iemand in drie minuten het toilet schoonmaakt met dergelijke doekjes. Dat leek haar ook wel handig. Dit soort doekjes worden bij Schoonmaakgoeroe niet verkocht heb ik haar verteld, een beter alternatief is gebruik maken van disposable microvezeldoeken.

Door haar vraag ben ik gaan kijken of ik deze video kon vinden. Ik heb hem gevonden en tenenkrommend bekeken. Het idee voor deze blog werd geboren.

hygiënische doekjes

In 3 minuten wc schoonmaken, wat een onzin

Een toilet schoonmaken kan in minder dan 3 minuten

Dit is wat ik lees over deze video. Als ik dit soort berichten lees of hoor dan gaan bij mij de alarmbellen rinkelen. Meestal zijn dit soort berichten geschreven om hoog in Google te scoren. De video heb ik gekeken, ik zou een nieuwe titel maken: hoe maak je een toilet slecht schoon in minder dan 3 minuten. Wat is dit slecht zeg. Ik zie hoe het toilet wordt schoon gemaakt en wat er wordt overgeslagen. Maar goed dit is mijn frustratie over het leveren van prutswerk. Er zal een markt voor zijn.  Voor mij heeft dit alles met poetsen te maken en helemaal niets met schoonmaken.

Toilet schoonmaken

Als je een toilet schoonmaakt doe het dan goed

Kreten als een toilet in 3 minuten schoonmaken of je badkamer in 10 minuten, volg die vooral als je snel en niet goed wilt schoonmaken. Goed schoonmaken vraagt om een serieuze aanpak. Gebruik maken van de juiste middelen en de juiste volgorde van werken. Tijd is als je thuis schoonmaakt niet de belangrijkste factor. De belangrijkste factor, zeker ook als er kinderen in huis wonen, is dat het goed en hygiënisch wordt gedaan.

Op het Youtube kanaal van Schoonmaakgoeroe vind je allerlei video’s het schoonmaken van je toilet. Op de pagina toilet schoonmaken kun je hier meer over lezen.

Motto bij Schoonmaakgoeroe is reinig met weinig en doe het goed of doe het niet.

Praat mee:

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00