De toepassing van microvezel heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling door gemaakt. Als je geïnteresseerd bent kun je hier alles over microvezel lezen over hoe microvezel is ontstaan. Microvezel doeken zijn ideaal bij het schoonmaken van lichte tot middelzware vervuiling. Je hebt geen of weinig schoonmaakmiddel nodig en ze maken ook nog eens snel schoon.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]De toepassing van microvezel heeft de laatste jaren een enorme ontwikkeling door gemaakt. Als je geïnteresseerd bent kun je hier alles over microvezel lezen over hoe microvezel is ontstaan. Microvezel doeken zijn ideaal bij het schoonmaken van lichte tot middelzware vervuiling. Je hebt geen of weinig schoonmaakmiddel nodig en ze maken ook nog eens snel schoon.

 

Heb je echter een badkamer met kalk en kalkzeep aanslag, dan heb je echt een schoonmaakmiddel als toevoeging nodig om dat te verwijderen.

Heb je dit wel eens meegemaakt? Op braderieën en thuis party’s zie je een vriendelijke dame die microvezel demonstreert door boter op een spiegel te smeren. Met het doekje wordt in 1 veeg de boter verwijderd. Prachtig om te zien hoe deze vervuiling wordt verwijderd. Vaak zijn de verkochte doeken van goede kwaliteit. Microvezel doeken en materialen die in de professionele branche worden verkocht, hebben een nog hoger kwaliteitsniveau. De doeken moeten goed schoonmaken en lang mee gaan. Ze worden immers elke dag intensief gebruikt.

Een bijkomend voordeel van deze doeken is dat ze voordeliger in prijs zijn. Je koopt een beter product voor een meer gunstige prijs. Bij Schoonmaakgoeroe.nl worden, zonder tussenkomst van een vriendelijk demonstratie team, de microvezel artikelen verkocht. Op deze manier kunnen wij de prijzen voor jou lager houden. Dat scheelt al gauw vele Euro’s per doek.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

1 Reactie

  1. Schoonmaakbedrijf SCHOONPAND Amsterdam schreef:

    Heeft iemand van jullie ervaring met de microvezeldoekjes van Schoonmaakgoeroe.nl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*