Met weinig moeite ramen van binnen schoonmaken

De ramen van binnen schoonmaken is vaak een tijdrovende en vervelende klus. Dat kan veel gemakkelijker, beter en sneller. Met de glasmop systeem set maak je op een gemakkelijke en doeltreffende manier je ramen aan de binnenzijde schoon.

De ramen schoonmaken aan de binnenzijde is vaak een tijdrovende en vervelende klus. Dat kan veel gemakkelijker, beter en sneller.

Met de glasmop systeem set ( https://schoonmaakgoeroe.nl/winkel/microvezel-glasmop-systeem-set/ ) maak je op een gemakkelijke en doeltreffende manier je ramen aan de binnenzijde schoon. Met slechts een klein beetje water en zonder gebruik te hoeven maken van een huishoudtrapje kun je je ramen wassen. De set is ook bijzonder geschikt voor het schoonmaken van serres.

Microvezel Glasmop systeem

 

Regelmatig ontvang ik de vraag of de glasmop systeem set ook voor buiten is te gebruiken. De set is niet geschikt voor de buitenzijde van het glas. Buiten zit er vaak zand op de ramen. Doordat er nauwelijks water wordt gebruikt bij het schoonmaken met de glasmop systeem set, zal het zand op de ramen krassen op het glas veroorzaken.

Op deze Youtube video kun je zien hoe de glasmopsysteemset gebruikt wordt. http://youtu.be/8H_OEQ667aA

 

1 Reactie

  1. Erica Straaten schreef:

    Heb net het filmpje op Youtube bekeken en het ziet er erg handig uit! Goed dat jullie ook laten weten dat er niet op de buitenkant van de ramen gebruik van gemaakt kan worden. Dit zal veel mensen toch wat schade aan het glas schelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*