Filter zoekresultaat

De beste tools voor makkelijk badkamer schoonmaken

Bij Schoonmaakgoeroe vind je de beste tools voor het schoonmaken van je badkamer. Met de professionele schoonmaakproducten en schoonmaakmiddelen maak je je badkamer sneller en makkelijker schoon. Helemaal wanneer je daarnaast de tips en tricks van Schoonmaakgoeroe gebruikt. Schoonmaakgoeroe traint al meer dan 20 jaar professionele schoonmakers en deelt zijn kennis en ervaring met jou! Makkelijk badkamer schoonmaken is voor jou geen probleem met de producten en tips van Schoonmaakgoeroe

Bekijk de producten
ontstanker
Beste tools badkamer schoonmaken

Heel fijn spul en voor het eerst heb ik het gevoel dat de wc, fonteintje, tegels en de badkamer ook echt schoon worden! Ruikt heerlijk. Voel me net een professionele schoonmaakster als ik dit gebruik ;-).

Marijke – kocht: Microbio Sanitair

Badkamer schoonmaken, je hoeft er niet meer tegen op te zien.

Zie je ook altijd zo op tegen het schoonmaken van je badkamer? En het is ook nog eens een steeds terugkerend klusje! Maak eens je de badkamer schoon met onze Tips & Tricks badkamer schoonmaken. Dan ontdek je de meest handige manier voor de verschillende schoonmaak klussen in je badkamer. Naast makkelijk badkamer schoonmaken met de tips en kalk verwijderen met met de tricks van Schoonmaakgoeroe ontdek je ook hoe je de tegels van de badkamer het best kan reinigen.

Naar de schoonmaakproducten Bekijk de Tips en Tricks
makkelijk badkamer schoonmaken mooi hè

Ik kreeg de wanden en vloer van mijn douche niet goed schoon met de gewone schoonmaakmiddelen. De schoonmaakgoeroe bood toen uitkomst. Na behandeling met de ontvetter en ontkalker ziet het er al een stuk beter uit. Bij de bestelling zat een persoonlijke boodschap van Jaap, erg leuk. Ook de instructievideo’s hebben toegevoegde waarde en zijn duidelijk. Ik ben erg tevreden!

Leonard – kocht: Evika sanitairset met 5 gratis schuursponzen

Makkelijk badkamer schoonmaken in 15 minuten

badkamer schoonmaken in 15 minuten

Je badkamer schoonmaken in 15 minuten is een leuk lokkertje en trucje om te scoren bij een zoekmachine. Een badkamer echt goed schoonmaken vraagt om meer tijd. Ook met de producten van Schoonmaakgoeroe. Ben je benieuwd waarom? Schoonmaakgoeroe schrijft in zijn Blog alles van zich af. In de Blogs van Schoonmaakgoeroe vind je de zin en onzin over schoonmaaktips die je op internet vind.

Naar de schoonmaakproducten Naar de Blog

Bij Schoonmaakgoeroe vind je professionele microvezeldoeken voor elke klus

Profiline superieur microvezeldoeken voordeelset

Schoonmaakgoeroe heeft meerdere kleuren microvezeldoeken. Rood voor sanitair klussen zoals je badkamer schoonmaken, blauw voor overige klussen zoals je keuken schoonmaken. Ook voor ramen schoonmaken bestaat er een speciale doek.

Bekijk de microvezeldoeken

Hoe vaak hoor je de badkamer schoon te maken?

Dit hangt natuurlijk af van met hoeveel personen je een badkamer gebruikt. Je kunt je voorstellen als je met 5 personen doucht of met 1 persoon de vervuiling in je douchehoek verschilt. Hoe beter je de badkamer bijhoudt qua schoonmaken hoe minder vaak je een intensieve reiniging hoeft uit te voeren. Als je bijvoorbeeld twee keer per week je douchehoek inspuit met een oplossing microbio sanitair dan blijft je badkamer langdurig schoon. Wat daarnaast belangrijk is dat je regelmatig je badkamer vloer stofzuigt. In ieder geval voordat je je vloer gaat schoonmaken. Anders gaat het losse vuil gehecht vuil in je voegen worden. Op de tips&tricks pagina ontdek je veel over het bijhouden van je badkamer.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00