Instructie:

Instructie Stofwissen Vloer

Waarom moet je de vloer stofwissen voordat je hem schoon maakt?

Waarom moet je de vloer stofwissen voordat je hem schoon maakt?

Als je in je huis een harde vloerbedekking hebt  zoals: gietvloer, linoleum, laminaat,  kurk of vinyl dan zul je deze regelmatig stofvrij moeten maken, bijvoorbeeld door stofwissen vloer. Ga je een vloer moppen zonder hem eerst stofvrij te maken dan gaat het losse vuil zich hechten aan je vloer.

Voor het stofvrij maken van je vloer kun je natuurlijk een stofzuiger gebruiken. Wat veel gemakkelijker in gebruik is, is stofwissysteem. Een voorbeeld van twee stofwis systemen zijn het Profiline excellent ceran stofwis systeem en het Profiline stofwis systeem basic. Met een stofwis mop maak je de vloer beter stofvrij dan met een stofzuiger. Proefondervindelijk is bewezen dat er nog een enorme hoeveelheid los vuil door de stofwis mop van de vloer wordt verwijderd nadat er is stofgezogen.

Een groot voordeel van bijvoorbeeld de Profiline stofwis vloerenset is dat het op een gemakkelijke manier de vloer stofvrij maakt en gebruik maken van dure wegwerp doeken is niet langer nodig.

Tijdens het wissen van de vloer laadt de Ceran stofwis mop zich statisch op. Door deze statische lading en de speciale microvezel pluche structuur, wordt het losliggende vuil en stof aan de stofwis mop gebonden.

stofwissen vloer

Na gebruik kan de Ceran stofwis mop uitgeborsteld worden of worden afgezogen met een stofzuiger. Is de microvezel stofwis mop te vuil geworden voor hergebruik dan kan deze worden gewassen in een wasmachine. Was op 60 graden, zonder wasverzachter en zuig de stofwis mop uit voordat hij in de wasmachine gaat. Na drogen is de stofwismop geschikt voor het volgende gebruik.

Bijzonderheden stofwissen vloer met stofwis systemen

  1. Gemakkelijk in gebruik op alle harde gesloten gladde vloeren zoals: marmoleum, gietvloeren, kurk, laminaat en vinyl / pvc.
  2. In korte tijd vele m2 vloer stofvrij maken.
  3. Professionele kwaliteit, dus lange levensduur.

bekijk hier alles over vloeren

Vorige

Instructie Marmer Schoonmaken

Instructie Badkamer Ontkalken

Volgende