Filter zoekresultaat

Schooninstructie:

Instructie Afstoffen

Afstoffen ofwel het stofvrij maken van het oppervlak is de basis van schoonmaken. Een handig hulpmiddel hiervoor is de microvezel afstofhandschoen.

Schoonmaakgoeroe is dé schoonmaak webshop voor iedereen die beter en vooral gemakkelijker wil schoonmaken.

bekijk de producten

Afstoffen doe je altijd voorafgaand aan het schoonmaken
Afstoffen met het juiste materiaal

Vaak gebeurt stofvrij maken met een vochtige doek. Echter het nadeel van stofvrij maken door middel van een vochtige doek is, als er veel stof ligt, je allemaal rolletjes stof krijgt. Wat daarentegen veel gemakkelijker en efficiënter in gebruik is, is de microvezel afstof handschoen. Stofvrij maken door middel van een microvezel handschoen; met deze methode maak je alles in je interieur beter stofvrij dan met wat voor een andere methode dan ook.

Tijdens het stofvrij maken laadt de microvezel afstof handschoen zich statisch op. Door middel van deze statische lading en de speciale microvezel pluche structuur, wordt het stof aan de afstof handschoen gebonden. Na het afstoffen kan de afstof handschoen uitgeborsteld worden of worden afgezogen met behulp van een stofzuiger. indien de microvezel afstof handschoen te vuil is geworden voor hergebruik dan kan deze

afstoffen met afstofhandschoenworden gewassen in een wasmachine. Was op 60 graden, zonder wasverzachter en zuig de afstof handschoen af voordat hij in de wasmachine gaat. Na drogen is de afstof handschoen geschikt voor het volgende gebruik.

Instructie video

Ik stof altijd af met een vochtige doek, waarom is dat niet goed?

Als je met een vochtige doek afstoft is de kans groot dt je rolletjes stof achterlaat op het oppervlak. Verder is de kans groot dat je van het losse stof gehecht vuil maakt als je afstoft met een vochtige doek. Het is beter om droog af te stoffen.

Vorige

Hoe Tegels Schoonmaken

Instructie Huiskamer Schoonmaken

Volgende
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00