Instructie:

Emmer Met Wringer

Gebruik maken van een emmer met wringer voor doekjes (minwringer) bij het uitwringen van doeken voorkomt of vermindert pijnklachten aan polsen.

De tekst gaat onder de producten verder...

Gebruik de Rian emmer met wringer! Voor minder belasting van de polsen.

Door gebruik te maken van de Rian emmer met wringer voor doekjes verklein je de kans om het carpaal tunnelsyndroom te krijgen. Voor mensen die helaas al een gewrichtsaandoening hebben is de Rian mini wringer op emmer een ideaal hulpmiddel om zelfredzaam te blijven.

emmer met wringer voor doekjes

Gebruik de Rian wringer met emmer, voor minder belasting van de polsen.

Uitwringen schoonmaakdoekje

Wat is er simpeler dan het uitwringen van een schoonmaakdoekje. Inderdaad een simpele handeling die je vele malen per dag uitvoert zonder er bij na te denken. Echter als je lichamelijke klachten klachten zoals RSI of reuma hebt dan is het uitwringen van een schoonmaakdoekje een pijnlijke of onmogelijke aangelegenheid. Het zijn vaak de normale handelingen in het dagelijkse leven, privé of beroepsmatig, die enorme problemen kunnen vormen bij een chronische aandoening of tijdelijke blessure.

Waarom een emmer met wringer voor doekjes:

Een miniwringer zorgt er voor dat je op een meer ergonomisch verantwoorde manier doekjes uitwringt. Ook al heb je nog geen last van je polsen, gebruik maken van een mini wringer is gewoon de beste wringmethode, ook ter voorkomen van klachten. Ben je professioneel schoonmaker? Ga dan tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden eens tellen hoe vaak je een doekje uitwringt. Wil je nog jaren je werk met plezier uit kunnen voeren zonder klachten? Dan is het gebruik van bijvoorbeeld een Rian miniwringer een uitkomst om klachten te voorkomen.

 

Vorige

Instructie microvezel Interieurmop

Instructie Doekje Uitwringen

Volgende