Filter zoekresultaat

Schooninstructie:

Emmer Met Wringer

Gebruik maken van een emmer met wringer voor doekjes (miniwringer) bij het uitwringen van doeken voorkomt of vermindert pijnklachten aan polsen.

Schoonmaakgoeroe is dé schoonmaak webshop voor iedereen die beter en vooral gemakkelijker wil schoonmaken.

bekijk de producten

Gebruik de Rian emmer met wringer! Voor minder belasting van de polsen.

Door gebruik te maken van de Rian emmer met wringer voor doekjes verklein je de kans om het carpaal tunnelsyndroom te krijgen. Voor mensen die helaas al een gewrichtsaandoening hebben is de Rian mini wringer op emmer een ideaal hulpmiddel om zelfredzaam te blijven.

emmer met wringer voor doekjes

Gebruik de Rian wringer met emmer, voor minder belasting van de polsen.

Uitwringen schoonmaakdoekje

Wat is er simpeler dan het uitwringen van een schoonmaakdoekje. Inderdaad een simpele handeling die je vele malen per dag uitvoert zonder er bij na te denken. Echter als je lichamelijke klachten klachten zoals RSI of reuma hebt dan is het uitwringen van een schoonmaakdoekje een pijnlijke of onmogelijke aangelegenheid. Het zijn vaak de normale handelingen in het dagelijkse leven, privé of beroepsmatig, die enorme problemen kunnen vormen bij een chronische aandoening of tijdelijke blessure.

Waarom een emmer met wringer voor doekjes:

Een miniwringer zorgt er voor dat je op een meer ergonomisch verantwoorde manier doekjes uitwringt. Ook al heb je nog geen last van je polsen, gebruik maken van een mini wringer is gewoon de beste wringmethode, ook ter voorkomen van klachten. Ben je professioneel schoonmaker? Ga dan tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden eens tellen hoe vaak je een doekje uitwringt. Wil je nog jaren je werk met plezier uit kunnen voeren zonder klachten? Dan is het gebruik van bijvoorbeeld een Rian miniwringer een uitkomst om klachten te voorkomen.

Instructie video montage miniwringer

 

Ik kan een wringer kopen voor de helft waarom een Rian miniwringer kopen?

Het klopt dat er miniwringers te koop zijn voor de helft, zelfs nog minder. Als je in de gelegenheid zou zijn om de wringers naast elkaar te testen dan zou je gelijk het verschil zien en vooral merken. De Rian miniwringer wringt doeken altijd op dezelfde vochtigheid uit, is super degelijk gebouwd en heeft een lange levensduur. Als het prijsverschil geen issue is dan is het advies te gaan voor de Rian miniwringer, deze zal je niet teleur stellen.

Vorige

Instructie microvezel Interieurmop

Instructie Doekje Uitwringen

Volgende
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00