Filter zoekresultaat

De beste tools voor makkelijk ramen schoonmaken

Makkelijk ramen schoonmaken lukt jou ook! Bij Schoonmaakgoeroe vind je de beste tools voor het schoonmaken van je ramen. Met de professionele schoonmaakproducten en schoonmaakmiddelen maak je je ramen sneller en makkelijker schoon. Helemaal wanneer je daarnaast de tips en tricks van Schoonmaakgoeroe gebruikt. Schoonmaakgoeroe traint al meer dan 20 jaar professionele schoonmakers en deelt zijn kennis en ervaring met jou! Met meer gemak je ramen schoonmaken is voor jou geen probleem met de producten en tips van Schoonmaakgoeroe

Bekijk de producten
sproeiflacon 2-Way Tex Spray achterkant
makkelijk ramen schoonmaken
Beste tools ramen wassen

Super blij met deze ramen schoonmaakset.
De ramen worden fantastisch schoon zonder strepen. Je heb geen gedoe meer met emmers en dat scheelt zoveel tijd. Het is even een uitgave, maar dat is zeer de moeite waard.

Anita – kocht: ramen schoonmaken set

Perfect je ramen schoonmaken met professioneel gereedschap.

Is het schoonmaken van je ramen bij jou ook zo’n klusje dat je steeds uitstelt? Wat een gedoe met al die strepen na het schoonmaken? Dat wordt anders als je onze Tips & Tricks ramen schoonmaken hebt gelezen. Dan ontdek je de meest handige manier voor het streeploos schoonmaken van je ramen. Naast makkelijk ramen lappen met de duidelijke handleidingen ontdek je met de tricks van Schoonmaakgoeroe ook hoe je de ramen buiten het beste kan wassen.

Naar de schoonmaakproducten Bekijk de Tips en Tricks
Mooie he schoon 1

De doeken recent gebruikt! Echt ideaal, heb nog nooit zulke mooie streeploze ramen gehad! Verder was alles binnen 24 uur geleverd! Geen gedoe en zelfs netjes een persoonlijk briefje erbij! Top service!

Paul – kocht: Ramenset superieure

Hoe was ik streeploos ramen?

Hoe was ik streeploos ramen

Je ramen schoonmaken met een ui in het water. Ammoniak toevoegen aan het water om je ramen streeploos te kunnen wassen tot het oppoetsen van je ramen met een prop krantenpapier.Je komt veel van dit soort huishoudelijke tips tegen bij een zoekmachine als je zoekt op ramen schoonmaken. Wil je je ramen echt streeploos schoonmaken dan lukt dat perfect met de professionele middelen en materialen van Schoonmaakgoeroe. In diverse Blogs van Schoonmaakgoeroe vind je de zin en onzin over diverse schoonmaaktips die je op internet vind.

Naar de schoonmaakproducten Naar de Blog

Bij Schoonmaakgoeroe vind je professionele materialen voor streeploos ramen wassen

ramen wassen

Schoonmaakgoeroe heeft veel materialen voor het perfect schoonmaken van al je ramen, spiegels en ander glas. Al het gereedschap is professioneel. Met de glasdoek bijvoorbeeld maak je streeploos spiegels schoon en met de ramenset maak je in een handomdraai je ramen buiten schoon.

Bekijk alles voor je ramen schoonmaken

Mag ik de microvezeldoeken set voor de ramen buiten gebruiken?

Nee je kunt de ramenset superieur of excellent beter niet voor je ramen buiten gebruiken. Buiten zit er vaak zand op je ramen. Bij de ramenset gebruik je zo weinig water voor het schoonmaken van je ramen dat het zand op de ramen krassen zal veroorzaken. Voor het schoonmaken van je glas buiten heb je meer water nodig. Daar kun je het beste de glaswas set voor gebruiken.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00