Filter zoekresultaat

Met meer dan 30 jaar ervaring in de professionele schoonmaak, zijn wij dé bron voor schoonmaaktips, trucs en technieken die gegarandeerd uitstekende resultaten opleveren.
Wil jij ook schoonmaken als een Pro? Ontdek hier dan snel verder.

Voor elke schoonmaakklus hebben wij de geschikte professionele schoonmaakproducten.

Schoonmaakgoeroe heeft professionele schoonmaakproducten en materialen – ook voor thuis!

Laatst toegevoegde schoonmaakproducten

microvezeldoeken

Wist je dat Schoonmaakgoeroe verschillende kleuren en maten microvezeldoeken heeft? Met de kleuren kun je de microvezeldoeken per ruimte van elkaar gescheiden houden. In de professionele schoonmaak zijn de rode doeken voor gebruik binnen het sanitair zoals glazen douchewanden, wastafels, toiletten en badkamertegels. De blauwe versie wordt ingezet binnen het interieur.

Wil je een extra luxe uitstraling? Dan kies je de microvezeldoeken in de kleur antraciet.

Voor het wassen van de binnenkant van de ramen van je huis of auto heeft Schoonmaakgoeroe een speciale microvezeldoek. Deze vind je in de ramenset.

bekijk onze microvezeldoeken

IMG 0642
rian miniwringer

Ook hebben we diverse producten die de belasting van het schoonmaken op jouw lichaam verminderen. Denk hierbij aan een vloer- of raamreiningingssysteem of een miniwringer die de polsen ontlast.

bekijk onze vloerreinigingssystemen

Kennisbank

Hoe zat het ook al weer…

Bij ons vind je voor alle schoonmaakklussen bij jou thuis of binnen je bedrijf de juiste oplossing. Niet alleen maken de producten van Schoonmaakgoeroe vloeren schoonmaken of sanitair schoonmaken makkelijker, je ontdekt je via de tips & handleidingen badkamer schoonmaken of de ramen lappen instructie hoe je dit makkelijker en efficient doet.

In onze Kennisbank vind je tips om jouw schoonmaak klus zo makkelijk mogelijk te maken

evika ontvetter
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00